Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Vedd fel a Balaton ritmusát, búcsúztasd el a nyarat Zamárdiban augusztus 24-től 27-ig, a Strand fesztiválon
Vedd fel a Balaton ritmusát, búcsúztasd el a nyarat Zamárdiban augusztus 24-től 27-ig, a Strand fesztiválonIdén már negyedik éve, hogy Zamárdiban búcsúztathatjuk el a nyarat a Strand fesztiválon. Az elmúlt három év szenzációs volt. Mikor 2013-ban először hallani lehetett a Strandról, az a szóbeszéd járta, hogy egy sima Sziget utáni levezető buli lesz. Nos, akik ezt
hangoztatták tévedtek. A Strand feszt ugyanis jelenséggé nőtte ki magát, ritka, egyedi és nagyon szerethető jelenséggé. Szükség van olyan kisebb méretű, nem túlzsúfolt fesztiválokra, ahol kényelmesen ellehet az ember, ahol a Balaton partján, nyugiban töltheti az egész másnapos délutánját, aztán este újra a legjobb előadókra bulizhat.

2013-ban a Fall Out Boy-al és Yonderboi-al erősítettek, aztán 2014-ben ráraktak még egy lapáttal: akkor a Papa Roach és a Knife Party szedte le a fesztiválozók fejét, az utolsó napon pedig John Newman, a soul és a breakbeat ifjú titánja táncoltatta meg a strandolókat.
Tavaly minden eddiginél combosabb repertoárral készültek: Simple Plan, New Found Glory, All Time Low, House of Pain és Steve Aoki.

A 2016-os merítésből érdemes megemlíteni, a tavalyi év legszívszorítóbb albumával büszkélkedő brit Hurts zenekart, kiknek
rózsadobálós és mikrofonállvány-törős bulijai minden alkalommal feledhetetlenre sikerülnek, de ott lesz még Zamárdiban a szakítós zenék királya Tom Odell is. A veretésre vágyók pedig ne hagyják majd ki a Chase & Status, a Lost Frequencies és a kiváló Cloud 9+ koncertjét. Ezen a fesztiválon minden adott, hogy még egyszer utoljára kiengedd a gőzt szeptember előtt.


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték