Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Nagyon Amerika Komáromban ezerrel dübörög az Amerikai Autó Fesztivál
Nagyon Amerika Komáromban ezerrel dübörög az Amerikai Autó FesztiválSzemkápráztató amerikai járgányok, laza medence partik, nehézsúlyú birkózók - bikák és rodeósok, és színtiszta rock and roll 15. alkalommal állt rajtvonalhoz és startolt el a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál a komáromi Monostori Erődben. Adott egy történelmi helyszín, közel 1000 amerikai autó és sok-sok ember, akik Európa minden szegletéből érkeztek, hogy egy hosszú hétvégére kiszakadjanak a dolgos hétköznapok világából és belecsöppenjenek valami sokkal élvezetesebbe, hogy átéljék magát, az amerikai életérzést. Már a fesztivál 0.napján rekordszámú amerikai autó érkezett és gördült be a Monostori Erődbe.

A fesztiválozók egymás után foglalták le sátorhelyeiket, hogy a legkülönfélébb járgányaikkal, színes zászlókkal és a műanyag medencékkel kiegészülve egy vidám amerikai kisvárost alkossanak. Magyarok, osztrákok, szlovákok, csehek, lengyelek, svájciak, mind-mind egyéniségek, és közösen osztoznak az amerikai autók iránt érzett szenvedélyükben, úgy is mondhatnánk, hogy mindegyikük szívében ott dobog a V8. A zártkörű 0. nap után aztán pénteken a nagyközönség számára is megnyitott a fesztivál. Egymást érték az adrenalin növelő programok, a beton pályán csikorogtak és füstöltek a gumik, a gumifüst versenyben bárki kipróbálhatta magát.

Driftelés szabadon, sikító, visító fékek, szirénázó, dudáló autók. A sorok között sétálva egymás után csodálhatóak meg az autók, a 30-as évektől egészen a legújabb 2016-os modellekig gyönyörködhetünk bennük. Az amerikai nagy vasak mellett az igazi nehézsúlyúak a bikák is a porondra léptek, a bika rodeó közép-Európa bajnokság elődöntője már lezajlott, de ma délután következik a döntő és kiderül ki lesz az övcsat győztese. Az első estét hamisítatlan rock and roll buli zárta, a tribute zenekaroké volt a főszerep, Kiss, ACDC, és ZZ Top slágerektől volt hangos az erőd, de a fesztivál dübörög tovább, autós programokban nem lesz hiány, LowRider Show, Big Foot autótaposás és este érkezik a Kowalsky meg a Vega.

15. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, augusztus 4-7. Komárom, Monostori Erdőd - egy fesztivál, ahol egy hosszú hétvégére valóra válik az amerikai álom!

http://usacar.hu/
https://www.facebook.com/naafkomarom/?fref=ts

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték