Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Faithless, Guano Apes és olimpiai arany a FEZEN utolsó napján
Faithless, Guano Apes és olimpiai arany a FEZEN utolsó napjánKözel 40 ezer fesztiválozó és több mint 100 fellépő a székesfehérvári FEZEN Fesztivál idei mérlege. Bemutatkozott a fesztivál új, kibővített területe, és a műfajok szerint szétválasztott dupla nagyszínpad is. Szombaton Sandra Nasictól, a Guano Apes énekesnőjétől hallhatták a fesztiválozók az örömhírt is, hogy a FEZEN zárásával egyidőben induló olimpián megszületett Magyarország első aranyérme.

Az évek óta félig rock-metal, félig más műfajok előadóit felvonultató FEZEN-en idén nagyszínpadból is kettő volt. A stílus szerint szétválasztott Fehérvár és Harman színpad között azonban feltűnően nagy volt a vándorlás; szombaton a Faithless koncertje után tömegesen pártoltak át a nézők a Guano Apes-hez, hogy a nagyszínpadok zárása után végül valamelyik partyhelyszínen táncolják át magukat a reggelbe.

A többi helyszín is tömegeket vonzott, a Petőfi-Rézangyal sátorra, vagy a Hammerworld csarnokra többször is kikerült a virtuális megtelt tábla. Közel 40 ezren szórakoztak a négy nap alatt a FEZEN-en. Erős terhelést kapott így az új, kibővített helyszín, de jól vizsgázott. A fesztiválozók és a szervezők is “belakták” az új területet, így minden adott ahhoz, hogy a jövőre húsz éves FEZEN Fesztiválon még az eddigieknél is több ember, és még több világsztár érkezhessen Székesfehérvárra. Jubileumi év lesz a 2017-es, és ehhez jubileumi programot is ígérnek a szervezők.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték