Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT
Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTTBorgore, Dyro, FluxPavilionés a Vinaiis ott lesz a fesztiválon. A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító FluxPavilion és az olasz DJ páros, aVinai. Az izraeli DJ, Borgorevilágkörüli turnéjába már egyszer beiktatta az EFOTT színpadát, hatalmas bulit hozva ezzel a magyar közönségnek. A zenész hírnevét olyan dalokkal mélyítette el, mint a UnicornZombieApocalypse és a Miley Cyrus-szal közös Decisions.Legutóbbi látogatásakor az EFOTT szervezőket egy izgalmas kívánsággal lepte meg: egy élő majmot kért a backstage-be. Vajon idén mivel készül?

Legfrissebb dala hangolódáshoz: Borgore feat. Juicy J. - MagicTrick. Az egyik legtehetségesebbnek tartott holland DJ,Dyro először lép majd az EFOTT közönsége elé. A fiatal zenész 2011-ben robbant be a köztudatba, és hamarosan olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Hardwell és a BrightLights, akikkel a pillanatok alatt közönségkedvenccé váló NeverSayGoodbye-t készítették el, illetve Tiesto, vele a Paradise mixetjegyzi közösen.

Az elmúlt időben a zene iránti elkötelezettségét több fronton is erősítette: saját lemezkiadó céget alapított és rádióműsort vezet.
Ezzel érdemes készülni a nyári koncertre: DyroX Goja - Alive JoshuaSteele, vagy ahogy a rajongók ismerik,FluxPavilionlassan tíz éve, hogy beírta magát az EDM közösség nagykönyvébe. Az angol DJ, producer, énekes-dalszerző olyan nemzetközi fesztiválokon lépett már fel, mint a Glastonbury és a Coachella. A zenész a koncertek mellett szokatlan ötletek kivitelezésében is szívesen vesz részt.

Ilyen volt például, amikor a Walt Disney cég kérésére újramixelte a Star WarsRebels animációs sorozat főcímdalát. Mindenképpen érdemes meghallgatni: FluxPavilion – I Can’t Stop A Raveology, a HowWeParty és a BounceGeneration alkotója, a Vinai is hazánkba látogat idén nyáron. Az olasz testvérpár szinténaz újabb DJ generációhoz tartozik. Első sikereiket a HandsUp című dallal szerezték, majd rövid időn belül eljutottak a legnagyobbakig, vagyis olyanokkal zenélhettek együtt, mint Dimitri Vegas &Like Mike, DVBBS, R3hab, TJR, SCNDL, Harrison és Olly James.

Zene koncertre készüléshez: Vinai&Streexfeat. MickyBlue – Stand ByMe. A külföldi sztár DJ-k mellett a magyar elektronikus zene olyan neves képviselői is ott lesznek a fesztiválon, mint Metzker Viktória, Andro, JumoDaddyésPixa.De a szervezők ígérete szerint minden létező és közkedvelt zenei stílus hangsúlyos szerepet kap a rendezvényen, ahol többek között Sean Paul, a Hurts, a PunnanyMassif, a Brains, a Kiscsillag és a Vad Fruttik is színpadra lép. EFOTT – Csak szabadon…

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték