Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT
Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTTBorgore, Dyro, FluxPavilionés a Vinaiis ott lesz a fesztiválon. A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító FluxPavilion és az olasz DJ páros, aVinai. Az izraeli DJ, Borgorevilágkörüli turnéjába már egyszer beiktatta az EFOTT színpadát, hatalmas bulit hozva ezzel a magyar közönségnek. A zenész hírnevét olyan dalokkal mélyítette el, mint a UnicornZombieApocalypse és a Miley Cyrus-szal közös Decisions.Legutóbbi látogatásakor az EFOTT szervezőket egy izgalmas kívánsággal lepte meg: egy élő majmot kért a backstage-be. Vajon idén mivel készül?

Legfrissebb dala hangolódáshoz: Borgore feat. Juicy J. - MagicTrick. Az egyik legtehetségesebbnek tartott holland DJ,Dyro először lép majd az EFOTT közönsége elé. A fiatal zenész 2011-ben robbant be a köztudatba, és hamarosan olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Hardwell és a BrightLights, akikkel a pillanatok alatt közönségkedvenccé váló NeverSayGoodbye-t készítették el, illetve Tiesto, vele a Paradise mixetjegyzi közösen.

Az elmúlt időben a zene iránti elkötelezettségét több fronton is erősítette: saját lemezkiadó céget alapított és rádióműsort vezet.
Ezzel érdemes készülni a nyári koncertre: DyroX Goja - Alive JoshuaSteele, vagy ahogy a rajongók ismerik,FluxPavilionlassan tíz éve, hogy beírta magát az EDM közösség nagykönyvébe. Az angol DJ, producer, énekes-dalszerző olyan nemzetközi fesztiválokon lépett már fel, mint a Glastonbury és a Coachella. A zenész a koncertek mellett szokatlan ötletek kivitelezésében is szívesen vesz részt.

Ilyen volt például, amikor a Walt Disney cég kérésére újramixelte a Star WarsRebels animációs sorozat főcímdalát. Mindenképpen érdemes meghallgatni: FluxPavilion – I Can’t Stop A Raveology, a HowWeParty és a BounceGeneration alkotója, a Vinai is hazánkba látogat idén nyáron. Az olasz testvérpár szinténaz újabb DJ generációhoz tartozik. Első sikereiket a HandsUp című dallal szerezték, majd rövid időn belül eljutottak a legnagyobbakig, vagyis olyanokkal zenélhettek együtt, mint Dimitri Vegas &Like Mike, DVBBS, R3hab, TJR, SCNDL, Harrison és Olly James.

Zene koncertre készüléshez: Vinai&Streexfeat. MickyBlue – Stand ByMe. A külföldi sztár DJ-k mellett a magyar elektronikus zene olyan neves képviselői is ott lesznek a fesztiválon, mint Metzker Viktória, Andro, JumoDaddyésPixa.De a szervezők ígérete szerint minden létező és közkedvelt zenei stílus hangsúlyos szerepet kap a rendezvényen, ahol többek között Sean Paul, a Hurts, a PunnanyMassif, a Brains, a Kiscsillag és a Vad Fruttik is színpadra lép. EFOTT – Csak szabadon…

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték