Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Koronázási ünnepélyt tartanak a hétvégén SopronbanSopron, 2014. augusztus 14., csütörtök (MTI; fotó: www.2424.hu) – Historikus történelmi játék keretében idézik fel a hétvégén Wittelsbach Eleonóra Magdolna, I. Lipót király harmadik feleségének királynévá koronázását Sopron belvárosában – tájékoztatta az MTI-t az ünnepély szervezője.
Kiwanuka idén is lemondtaIlyen nincs, de mégis van: Kiwanuka idén is lemondta a szigetes koncertjét. Az utolsó pillanatban, ahogy tavaly is tette. (fotó:recorder.blog.hu)
Szőke Gábor Miklós állatszobrai a Sziget Fesztiválköztársaságban2014. augusztus 14. Budapest, – Szőke Gábor Miklós idén 4 állatszobrával debütált a Sziget Fesztiválon. (fotó: urbanplayer.hu)
Vihar - Több járásra másodfokú riasztást adtak kiBudapest, 2014. augusztus 11., hétfő (MTI; fotó: www.nograd24.hu) - A heves zivatarok miatt Veszprém, Zala és Somogy megye egyes járásaira másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő este. Az érintett területeken a következő órákban olyan zivatarokra lehet számítani, amelyeket kárt okozó szél, jégeső kísérhet.
Szólj anyunak, hogy a városban vagyok- Szombathely Nyárzáró FesztiváljaAz idei Gólyatábor elsőszámú fellépője a Halott Pénz.
RETRO SHOW- GÓLYATÁBOR 2014Egy estére megelevenedik a 90-es évek szelleme. A 2014-es Gólyatábor második esti bulijában két- három generáció is élvezheti a múltidézést.
Különleges szombat este - Szombathely Nyárzáró fesztiválGenerációk nőttek fel dalaikon. Különleges hangzás, megható dalszövegek, ugyanakkor kemény rock jellemzi az ország egyik leghíresebb zenekarát.
Talán új, de futótűzként terjed. Cloud 9+. SZOMBATHELY NYÁRZÁRÓ FESZTIVÁLJAA gólyatábor első napjára a rendezvény szervezői igyekeztek minél frissebb nevekkel előállni az egyetem falai közé megérkezett Z generációnak.
GÓLYATÁBOR 2014 SzombathelyIdén ismét gólyatáborral várja felvételt nyert első éves hallgatóit a szombathelyi Egyetemi Központ. A Hallgatói Önkormányzat által minden évben megrendezésre kerülő hagyományos gólyatábor, közösségépítő és az egyetemi életbe való beilleszkedést segítő, párnapos tábor.
Következik Sub Bass, na meg a mindent vivő sláger! Jön a Szombathely nyárzáró Fesztivál!A 2014-es Gólyatábor második estéjén igazi retro-hangulat szédíthet majd el. A Kozmix, Kerozin, Groovehouse pop egyveleget Máté Szabolcs, azaz Sub Bass Monster zárja.
DENIZ - Szombathely nyárzáró fesztiválja GÓLYATÁBOR 2014A Gólyatábor első napján, idén olyan fellépők szórakoztatják a közönséget, akik a közelmúltban váltak csak igazán ismerté. Kinőtték az alternatív, underground zenei légkört és a hazai pop, rap és fesztivál zene kiemelkedő előadóivá lettek. Nem mellesleg és nem jártak még nálunk. Így a Halott Pénz után DENIZ áll majd színpadra az Egyetem udvarán.
3 nap Amerika Komáromban!A szervezők már most készülnek a következő nyárra, amikor ismét Magyarországon találkozik sok-sok európai nemzet, akik mind a tengerentúli autókért rajonganak.
Összművészeti FesztiválköztársaságÖsszművészeti kulturális zsongás is várja a Sziget fesztiválozóit, a képzőművészettől, a színházi produkciókon át, egészen a cirkuszig. A Sziget idén nagyobb hangsúlyt fektet az artisztikai programokra, így a Fesztiválköztársaság területen bárhol könnyedén belefuthatunk utcazenészekbe, színházi előadásokba, ugyanakkor az ArtZone, a Fidelio Kultúrzóna, vagy a Múzeumi Negyed összegyűjti a rendkívüli és egyedi produkciók széles tárházát. fotó: www.stylemagazin.hu

Rálépett a gázra a komáromi Amerikai Autós Találkozó!A 30 fokos hőség a sok program lefárasztja a legedzettebb fesztiválozókat is, ezért elkél egy kis pihenés a szombati nap előtt. Délben érkezik majd a nagy felvonulás, újabb LowRiderek, Big Foot autótaposás, gumifüstölés és még sok más!
Elhunyt Bajor Imre színművészBudapest, 2014. augusztus 6., szerda (MTI; fotó: www.storyonline.hu) - Életének 58. évében elhunyt Bajor Imre színművész - erősítette meg a művész haláláról szóló sajtóhíreket Hegedűs László, a család ügyvédje.