Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

ERDŐS CSABA KASZKADŐRSHOWJA AZ OPEN ROAD FEST-EN!Egyedi épített motorcsodák, izgalom és száguldás együtt: Erdős Csaba többszörös bajnok és szenvedélye minden, ami motorozás: idén ismét fergeteges kaszkadőrshowal készül az Open Road-ra!
DEPRESSZIÓA 2000-ben történt megalakulás óta a zenekar 6 lemezt, 18 videoklipet, 3 DVD-t, 1 kislemezt és 1 válogatáslemezt és egy koncertlemezt készített. Az 5 tagú formációt számtalan közönségdíjjal jutalmazták, és több mint 650 koncertet adott. Az egyik legnépszerűbb hazai Rock-zenekarnak számító csapat több kiadványával is vezette a hazai lemezeladási listákat.
DALRIADAA 10 éves jubileumát idén ünnepelő Dalriada zenekar fennforgásának egynéhány fontosabb epizódja:
7 nagylemez, amelyből 6 Mahasz- listás, több száz koncert a teljes hazai, és külföldi rock- metal élvonallal, eddig 14 országban, de ez a lista minden évben bővül.
Négy kaszinó nyithat még az idén az új szerződések alapjánBudapest, 2014. május 12., hétfő (MTI; fotó: 2424.hu) - A jelenleg működő három magyarországi kaszinó mellett az új koncessziós szerződések alapján még négy nyithat meg ebben az évben - derül ki Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) MTI-nek adott hétfői tájékoztatásából.
COOL HEAD KLANA Cool Head Klan napjaink egyik legtöbbet koncertező, és stílusukat tekintve a legeredetibb zenekara. Nehéz kategorizálni a banda zenéjét, A csapat 1998-ban alakult, a korábbi Classica, Sámán és Seneca énekes Molics Zsolt vezetésével.
CLOUD 9+A Cloud 9+ egy éve robbant be a zenei univerzumba, felüdülést hozva az izgalmas koncepciókra éhező hazai hallgatóság számára.
Majka & CurtisMajka

Dopeman közreműködésével 2003-ban beindult a zenei karrierje. Majka tehát tagja lett Dopeman bandáján, a La Mafia Familiának, és a bemutató lemezt Londonban vették fel, ami 2003-ban jelent meg Magyarországon, Az ózdi hős címmel. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról, a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. Az albumról két kislemez jelent meg, a Kiszavazó show és a Dopemannal készült közös dal, a Dolgok.
CADAVERESA zenekar története 2005. nyarán kezdődött. Ismert, tapasztalt és komoly zenekari múlttal rendelkező zenészek gyorsan talpra állították a bandát és rövid idő alatt a magyarországi underground-metal egyik zászlóvivőjévé váltak.
BELGAA CSAPAT
Bauxit, Marvin, Még5Milliárd, Titusz, Tokyo

Énekbeszéd: Bauxit, Mégötlövés, Tokyo
Zene: Titusz
Dj: Marvin
és vendégművészek olykor, olykor.
Majka visszatér a gyökereihezBorsod szülöttei is az EFOTT színpadára lépnek

Majka, Hooligans, Paddy and theRats, vagy éppen EDDA - nem csupán az a közös bennünk, hogy velük is találkozhatsz az idei EFOTT-on és mindannyian kötődnek Borsod megyéhez. Fiatal koruk legvadabb bulijait itt élték át, Miskolctapolcára pedig garantáltan visszahozzák az egykori esték feledhetetlen hangulatát.
150 nap múlva indul a 22. VOLTSteve Aoki és a Sunrise Avenue is érkezik Sopronba

Február elejére újabb nemzetközi sztárokat igazolt a VOLT Fesztivál. A 150 nap
múlva, július 2-án induló soproni eseményen a Foals, az Icona Pop, Steve Aoki,
a Woodkid, a Morcheeba, az I am Legion, a Sunrise Avenue és a Noisia is
fellép, a korábban bejelentett MGMT, Bring me the Horizon és Volbeat mellett.
Az újabb “csomagot” a hónap végére ígérik a szervezők.

YELLOW SPOTS[groteszk big band]
Egymástól távolinak tűnő szórakoztató zenei-stílusokat ötvöző, látványos, impulzív színpadi produkció, gyakorta múmiákkal és dekoratív táncoslányokkal. Szövegei őrült, váratlan fordulatokkal teli ironikus történetek . A zenekar az emberi elme kényes és feltáratlan mezsgyéit abszurd, infantilis és morbid humorral boncolgatja.
BRAINSA Brains története egyáltalán nem szokványos: a zenekar 1994-es szentendrei megalakulása óta újra és újra megalakul, gyakorlatilag 2010-re nyerte el véglegesnek tekinthető formáját, zeneileg pedig egészen mást képvisel, mint a kezdetekben. Az első években még hardcore-ban utaztak, aztán áteveztek a funk rockra, és egy ponton még fúvósok is voltak a csapatban.
Horváth Tamás és RaulHorváth Tomi sokaknak ismerős lehet a Csillag Születik tehetségkutatóból, ám a zenei siker és a rajongók mégsem közvetlenül a műsor után hullattok az ölébe.
THE OFFSPRING (USA)A punk-rock stílusában megírt és előadott műalkotásokat 30 éve folyamatosan kisujjából kirázó kaliforniai The Offspring a saját műfaján belül az egyik legizgalmasabb és időt állóbb csapat, melyet a jelenlegi felállás szerint Dexter Holland énekes, Noodles gitáros, Greg K basszusgitáros és Pete Parada dobos alkot.