Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Kitűzték az ALFA Fesztivál zászlaját VárpalotánVárpalota az elmúlt évtől egy új rendezvénynek, az ALFA Fesztiválnak ad otthont. A Cseri Parkerdőben korábban számtalan rendezvény „nevelkedett”. Idén a 3 napos rock'N'roll őrületre 20-25 ezer embert várnak a szervezők. Az alacsony jegyárak mellett is igazán színvonalas program ígérkezik. Ezzel kapcsolatban nyilatkoztak a szervezők és fellépők a fesztivál sajtótájékoztatóján. A fesztiválhangulat nemsokára beköltözik a városba, a közelegő rendezvény első jelképét, a fesztivál zászlaját maga a polgármester asszony és Majka húzta fel a városháza előtt.
9. ALKALOMMAL AUTÓ-MOTOR TUNING SHOW, 110. ALKALOMMAL HARLEY-DAVIDSON!Egy-egy esemény mindig jó alkalmat ad személyes kapcsolatok kialakítására, (élet)érzések, benyomások, színek, szagok és formák megismerésére. Olyan dolgokat látunk és tapasztalunk, amit egy kép, videó sosem tud átadni… És az igazat megvallva egy képre nehéz felpattanni, és húzni neki egy kövéret. Egy igazi Harley-ra viszont minden további nélkül fel lehet ülni, és el lehet vinni egy körre!
Ozzy gitárosa és a Hét tenger kalózai a FEZEN-enSzerettél volna valaha halálfejes lobogójú hajón, kivont karddal indulni rohamra? Pózoltál már seprűvel a kézben a tükör előtt miközben valamelyik gitárhős slágere üvöltött a magnódból? Ha bármelyikre is igen a válasz, találkozzunk az idei FEZEN Fesztiválon. Az ALESTORM a hamisítatlan kalózpartik hangulatát hozza Székesfehérvárra, GUS G. pedig az egyik legjobb ma is aktív gitárvirtuóz.
Újabb világsztárok ZamárdibanA decemberben bejelentett világsztárok után egy újabb, impozáns „csokorral” rukkoltak elő a MasterCard Balaton Sound szervezői. Zamárdi szabadstrandján júliusban a legaktuálisabb fesztiválkedvenc, a Disclosure mellett biztosan színpadra lép a Rudimental, Ricardo Villalobos, Dillon Francis, Baauer és a fesztivál egyik legnépszerűbb visszatérője, Sven Väth is. A kedvezményes „early bird” jegyek 70%-a már elkelt és minden bizonnyal a maradék néhány ezer darab is napokon belül gazdára talál.
ÚJABB NEVEK!A 15. Jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest következő 4 fellépője!
Hosszabb lesz a VOLTThirty Seconds to Mars, You Me at Six, Birdy és
Netsky az új nevek között
Rajongók ezreinek kitartó kérésére visszatér a VOLT Fesztiválra az utóbbi évek
egyik legsikeresebb bandája, a Thirty Seconds to Mars. A legfrissebb hírek szerint
érkezik továbbá az egyedülálló brit rockbanda, a You Me at Six, az elbűvőlő, fiatal
“istennő”, Birdy, és élő produkcióval lép fel Netsky és Excision. A szervezők a
Facebookon jelentették be, hogy idén egy nappal hosszabb lesz a VOLT, de
részleteket csak később árulnak el.