Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
fezen

sziget

strandfesztivál

campus

szin

MTI

Alfa fesztiválEgész pontosan 3 és fél hét a nagy nyárbúcsúztató programjáig: augusztus 28. és 30. között mindenkit vár az Alfa Fesztivál Várpalotán!
Közép-Európa 1989 - Átadták a Vasfüggöny-kerékpárút újabb szakaszátSopronkőhida, 2014. augusztus 19., kedd (MTI; MTI Fotó: Nyikos Péter) - Magyar és osztrák politikusok jelenlétében adták át a Vasfüggöny-kerékpárút újabb szakaszát a sopronpusztai emlékparknál kedden.
Közép-Európa 1989 - Orbán Viktor: szabadságharcos nép vagyunkSopronpuszta, 2014. augusztus 19., kedd (MTI; fotó: magyarhirlap.hu) - Ez egy szabadságharcos nép, csak a szabadság rendjében érzi magát jól - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sopronpusztán, a páneurópai piknik huszonötödik évfordulóján, az esemény helyszínén rendezett beszélgetésen.
Közép-Európa 1989 - Gulyás Gergely: a páneurópai piknik a jaltai rendszer lebontásának jelentős állomása voltSopron, 2014. augusztus 18., hétfő (MTI; MTI Fotó: Nyikos Péter) - A második világháború után kialakult jaltai rendszer lebontásának egyik legjelentősebb állomása volt a huszonöt évvel ezelőtt Sopronpusztán rendezett Páneurópai Piknik - hangsúlyozta a negyedszázaddal ezelőtt rendezett eseményre emlékező hétfői konferencián Gulyás Gergely (Fidesz), az Országgyűlés alelnöke.
Egy 10 éves fiú nyerte a Sziget Fesztivál Rubik-kocka kirakó bajnokságátVéget ért az egy hete tartó Rubik-kocka kirakó bajnokság, a 2014-es Sziget Fesztivál egyik legkülönlegesebb
helyszínén, a Rubik Szigeten. A versenyen közel százan vettek részt, több mint tíz országból, köztük
Franciaországból, Dániából, Hollandiából, és természetesen Magyarországról is.
Közép-Európa 1989 - Megkezdődtek a megemlékezések a páneurópai piknik 25. évfordulójánSopron, 2014. augusztus 17., vasárnap (MTI; MTI Fotó: Nyikos Péter) - Az első szakadás a vasfüggönyön című nemzetközi utazó kiállítás megnyitójával megkezdődött vasárnap a negyed századdal ezelőtt Sopronpusztán, a magyar-osztrák határon rendezett páneurópai piknikre emlékező, keddig tartó eseménysorozat.
Szombathely nyárzárójaSzombathely legnagyobb nyárzáró fesztiválja az NYME-SEK HÖK szervezésében az idei év kiemelkedő bulijának ígérkezik. Több különféle stílusok képviselői látogatnak Szombathelyre. A záróbulin a 40 éves Piramis együttes nagykoncertje lesz.
Teltházas volt a csütörtök a SzigetenA csütörtökre kiadható napijegyek mind elfogytak, így éjszaka kitették a teltház táblát a Sziget “kapujára”. 85 ezren buliztak aznap a Szigeten.
Koronázási ünnepélyt tartanak a hétvégén SopronbanSopron, 2014. augusztus 14., csütörtök (MTI; fotó: www.2424.hu) – Historikus történelmi játék keretében idézik fel a hétvégén Wittelsbach Eleonóra Magdolna, I. Lipót király harmadik feleségének királynévá koronázását Sopron belvárosában – tájékoztatta az MTI-t az ünnepély szervezője.
Kiwanuka idén is lemondtaIlyen nincs, de mégis van: Kiwanuka idén is lemondta a szigetes koncertjét. Az utolsó pillanatban, ahogy tavaly is tette. (fotó:recorder.blog.hu)
Szőke Gábor Miklós állatszobrai a Sziget Fesztiválköztársaságban2014. augusztus 14. Budapest, – Szőke Gábor Miklós idén 4 állatszobrával debütált a Sziget Fesztiválon. (fotó: urbanplayer.hu)
Vihar - Több járásra másodfokú riasztást adtak kiBudapest, 2014. augusztus 11., hétfő (MTI; fotó: www.nograd24.hu) - A heves zivatarok miatt Veszprém, Zala és Somogy megye egyes járásaira másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő este. Az érintett területeken a következő órákban olyan zivatarokra lehet számítani, amelyeket kárt okozó szél, jégeső kísérhet.
Szólj anyunak, hogy a városban vagyok- Szombathely Nyárzáró FesztiváljaAz idei Gólyatábor elsőszámú fellépője a Halott Pénz.
RETRO SHOW- GÓLYATÁBOR 2014Egy estére megelevenedik a 90-es évek szelleme. A 2014-es Gólyatábor második esti bulijában két- három generáció is élvezheti a múltidézést.
Különleges szombat este - Szombathely Nyárzáró fesztiválGenerációk nőttek fel dalaikon. Különleges hangzás, megható dalszövegek, ugyanakkor kemény rock jellemzi az ország egyik leghíresebb zenekarát.