Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Négy kaszinó nyithat még az idén az új szerződések alapjánBudapest, 2014. május 12., hétfő (MTI; fotó: 2424.hu) - A jelenleg működő három magyarországi kaszinó mellett az új koncessziós szerződések alapján még négy nyithat meg ebben az évben - derül ki Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) MTI-nek adott hétfői tájékoztatásából.
COOL HEAD KLANA Cool Head Klan napjaink egyik legtöbbet koncertező, és stílusukat tekintve a legeredetibb zenekara. Nehéz kategorizálni a banda zenéjét, A csapat 1998-ban alakult, a korábbi Classica, Sámán és Seneca énekes Molics Zsolt vezetésével.
CLOUD 9+A Cloud 9+ egy éve robbant be a zenei univerzumba, felüdülést hozva az izgalmas koncepciókra éhező hazai hallgatóság számára.
Majka & CurtisMajka

Dopeman közreműködésével 2003-ban beindult a zenei karrierje. Majka tehát tagja lett Dopeman bandáján, a La Mafia Familiának, és a bemutató lemezt Londonban vették fel, ami 2003-ban jelent meg Magyarországon, Az ózdi hős címmel. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról, a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. Az albumról két kislemez jelent meg, a Kiszavazó show és a Dopemannal készült közös dal, a Dolgok.
CADAVERESA zenekar története 2005. nyarán kezdődött. Ismert, tapasztalt és komoly zenekari múlttal rendelkező zenészek gyorsan talpra állították a bandát és rövid idő alatt a magyarországi underground-metal egyik zászlóvivőjévé váltak.
BELGAA CSAPAT
Bauxit, Marvin, Még5Milliárd, Titusz, Tokyo

Énekbeszéd: Bauxit, Mégötlövés, Tokyo
Zene: Titusz
Dj: Marvin
és vendégművészek olykor, olykor.
Majka visszatér a gyökereihezBorsod szülöttei is az EFOTT színpadára lépnek

Majka, Hooligans, Paddy and theRats, vagy éppen EDDA - nem csupán az a közös bennünk, hogy velük is találkozhatsz az idei EFOTT-on és mindannyian kötődnek Borsod megyéhez. Fiatal koruk legvadabb bulijait itt élték át, Miskolctapolcára pedig garantáltan visszahozzák az egykori esték feledhetetlen hangulatát.
150 nap múlva indul a 22. VOLTSteve Aoki és a Sunrise Avenue is érkezik Sopronba

Február elejére újabb nemzetközi sztárokat igazolt a VOLT Fesztivál. A 150 nap
múlva, július 2-án induló soproni eseményen a Foals, az Icona Pop, Steve Aoki,
a Woodkid, a Morcheeba, az I am Legion, a Sunrise Avenue és a Noisia is
fellép, a korábban bejelentett MGMT, Bring me the Horizon és Volbeat mellett.
Az újabb “csomagot” a hónap végére ígérik a szervezők.

YELLOW SPOTS[groteszk big band]
Egymástól távolinak tűnő szórakoztató zenei-stílusokat ötvöző, látványos, impulzív színpadi produkció, gyakorta múmiákkal és dekoratív táncoslányokkal. Szövegei őrült, váratlan fordulatokkal teli ironikus történetek . A zenekar az emberi elme kényes és feltáratlan mezsgyéit abszurd, infantilis és morbid humorral boncolgatja.
BRAINSA Brains története egyáltalán nem szokványos: a zenekar 1994-es szentendrei megalakulása óta újra és újra megalakul, gyakorlatilag 2010-re nyerte el véglegesnek tekinthető formáját, zeneileg pedig egészen mást képvisel, mint a kezdetekben. Az első években még hardcore-ban utaztak, aztán áteveztek a funk rockra, és egy ponton még fúvósok is voltak a csapatban.
Horváth Tamás és RaulHorváth Tomi sokaknak ismerős lehet a Csillag Születik tehetségkutatóból, ám a zenei siker és a rajongók mégsem közvetlenül a műsor után hullattok az ölébe.
THE OFFSPRING (USA)A punk-rock stílusában megírt és előadott műalkotásokat 30 éve folyamatosan kisujjából kirázó kaliforniai The Offspring a saját műfaján belül az egyik legizgalmasabb és időt állóbb csapat, melyet a jelenlegi felállás szerint Dexter Holland énekes, Noodles gitáros, Greg K basszusgitáros és Pete Parada dobos alkot.
THE GRENMATíz év, öt album, hét videoklip, több száz klubkoncert, sok-sok fesztiválfellépés, 34.000 facebook-rajongó, sok tízezer lemezletöltés és nulla tagcsere után a Grenma aktívabb, mint valaha: A tavalyi, minden eddiginél érettebb és letisztultabb '11:11' névre hallgató kislemez bemutató körútja még mindig nem ért véget. A trió (Dóri, Matyi és Csongi) által játszott gyors, dallamos skatepunk dalok talán komolyodtak az évek során, de semmit nem vesztettek lendületükből.

SUBSCRIBEA Subscribe rock együttes 99 derekán az ismeretlenségből tört be az ismertségbe. A zenekar tagjai erősen izzadnak szinte minden élő fellépés alatt. Koncertről koncertre szívesen színesítik látványos színpadelemekkel a közönséget, akiknek nagyrésze a statisztikák szerint hajlamos az ikerterhességre. Zenéjük általában érdekes, de helyenként váltakozó.
Diáknapok 2014! Egy este, két stílusDiáknapok 2014. május 14.- Szerda. Az NYME SEK HÖK DIÁKNAPOK koncert-sorozatának második napján egy este két stílus lesz színpadon. A magyar regge zene után a magyar gangszta rap kap szerepet. Régóta nem jártak a városban, pláne egy este. Ne hagyjuk ki!