Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
szegedi ifjúsági napok

zorall sörolimpia

MTI

POOL STAGE A FESZTIVÁLON!Idén a B Stage // my Stage // Lake Stage mellett egy negyedik színpaddal is büszkélkedünk, ami nem más, mint a Pool Stage!
AUGUSZTUS 4-ÉN UTOLSÓ JEGYÁRFORDULÓMár nem kell sokat várni és kezdetét veszi a nyár legjobban várt elektronikus zenei fesztiválja! Ne feledjétek, az utolsó jegyárforduló augusztus 4. lesz, utána már csak helyszíni áron tudjátok megvásárolni a bérleteket és a napijegyeket!

Online értékesítés és személyes átvételi pontok: http://bmylake.hu/jegyertekesito-helyek
Sziget - Változik a közösségi közlekedés menetrendjeBudapest, 2018. augusztus 3., péntek (MTI) - Változik a közösségi közlekedés menetrendje a Sziget fesztivál ideje alatt, augusztus 8 és 15 között sűrűbben, hosszabb szerelvénnyel és éjszaka is jár az 5-ös, szentendrei HÉV, valamint a Nagykörúton közlekedő járatok.
Tedd oda magad kihívás a BOMBA-AXE-szal a Szegedi Ifjúsági Napokon!TEDD ODA MAGAD, mert különleges élményekkel vár a BOMBA-AXE helyszín!

A mindenhonnan dübörgő zene és az örökös party mellett napközben más izgalmakkal várunk a BOMBA-AXE közös helyszínén: igazi bevállalós és vagány kihívásokkal, amelyeket ha teljesítesz, Tiéd az azonnali nyeremény, plusz elviheted a napi ajándékcsomagot, valamint az értékes fődíjat is a fesztivál végeztével!


Cristina Guggeri THE DAILY DUTY képsorozata a SzigetenCristina Guggeri THE DAILY DUTY – Napi kötelesség című fotómontázs sorozata hírességeket mutat be a lehető leghétköznapibb pozícióban, a vécén ülve. A Szigeten Guggeri sorozatából most kiállítás készül – a fesztivál V.I.P részében a reNEW-val közreműködve a mosdókon bemutatva.

Új könnyűzenei díjat alapított a holland Eurosonic Noorderslag fesztiválBudapest, 2018. augusztus 2., csütörtök (MTI) - Új nemzetközi könnyűzenei díjat alapított a hollandiai Eurosonic Noorderslag (ESNS) fesztivál. Az új zenei tehetségeket támogató elismerés díjazottjaira több magyar szervezet is javaslatot tehet - tájékoztatta a Hangfoglaló Program az MTI-t csütörtökön.
Mit kínál az idei Nagyszínpad?Az utóbbi évek legerősebb Sziget-lineupja a Nagyszínpadon tetőzik, nem is csoda, hogy a vasárnap és a hétfő már nagyon közel áll a teltházhoz, és a többi napokra is rohamosan fogynak a jegyek.
Egy pohárral a gyerekek zenei oktatásáértMár a Balaton Soundon elindult, s most a Szigeten is folytatódik az a pohárgyűjtő akció, mely a hátrányos helyzetű közösségekben dolgozó ingyenes zeneoktatási program, a Superar támogatását tűzte ki célul.
Sziget ajánló: Mastercard Színpad byA38Hamarosan kezdődik a történetének legjobb zenei felhozatalát kínáló Sziget, s hogy mire számíthatunk, álljon itt egy ajánló a teljesség igénye nélkül aMasterCard Színpad by A38 nagysátrából.
Sziget ajánló: Bacardí ArénaA Sziget legnagyobb partihelyszínén, a Bacardí Arénában több mint 30 buli várja az látogatókat. Az idei kínálatból válogattunk, a teljesség igénye nélkül.
A Fezen fesztivál SzékesfehérváronSzékesfehérvár, 2018. július 28. Lukács László énekes, basszusgitáros a Tankcsapda együttes koncertjén a XXI. Fehérvári Zenei Napokon (Fezen) 2018. július 28-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
A Fezen fesztivál SzékesfehérváronSzékesfehérvár, 2018. július 28. Sidlovics Gábor gitáros a Tankcsapda együttes koncertjén a XXI. Fehérvári Zenei Napokon (Fezen) 2018. július 28-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
A Fezen fesztivál SzékesfehérváronSzékesfehérvár, 2018. július 29. Flo Rida (Tramar Dillard) amerikai énekes a XXI. Fehérvári Zenei Napokon (Fezen) 2018. július 28-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
A Fezen fesztivál SzékesfehérváronSzékesfehérvár, 2018. július 29. Flo Rida (Tramar Dillard) amerikai énekes a XXI. Fehérvári Zenei Napokon (Fezen) 2018. július 28-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Új helyszínek a Strand FesztiválonBudapest, 2018. július 28., szombat (MTI) - Új helyszínekkel is készülnek idén a Strand Fesztivál szervezői: a Hello Hungary Village-ben az ország legismertebb youtuberei, míg a Strand Kalandparkban számos akadálypálya várja a közönséget augusztus 22. és 25. között Zamárdiban.