Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Czeglédy Csabát indíthatják Gyurcsányék SzombathelyenA DK szombathelyi polgármesterjelöltje lehet Czeglédy Csaba – írja a Vasi Vasmacska nevű blog, hozzátéve, hogy a szombathelyi DK mégis kilépne a baloldali összefogásból, önállóan mérettetné meg magát. Ezt az értesülést látszik alátámasztani, hogy Czeglédy Csaba keményen nekiment a helyi LMP-nek, ami azt jelzi, komolyabb politikai ambíciói vannak. (origo.hu, https://vasivasmacska.blog.hu)
Az MSZP nőnapi rendezvénye BudapestenBálint gazda (Bálint György kertészmérnök) a Magyar Szocialista Párt (MSZP) budapesti nőnapi rendezvényén, ahol közéleti díjat vett át 2019. március 9-én. MTI/Mohai Balázs
Újabb autóút épül, ezúttal Sopron közelébenAz M85-ös gyorsforgalmi út építése négy szakaszban valósul meg, most a határ közelében folytatódik a munka. (Kisalfold.hu, fotó: NIF Zrt.)
A házi őrizetből szabadult Czeglédy keményen beszólt a szombathelyi politikában egyre nagyobb szerepet kapott LMP-nek„...fürdenek abban a sikerben, amihez az égvilágon semmi közük nincsen.” – írja. (nyugat.hu, Czeglédy Csaba)
Koós János temetése március 20-án lesz a Farkasréti temetőbenKoós János temetése március 20-án, szerdán lesz a Farkasréti temetőben - tudatta a család az MTI-vel. (fotó: 24.hu)
Czeglédy Csaba szabadA bíróság a mai napon a kiegyensúlyozott és rendezett családi kapcsolataimra, a kötődésemre, az eljárás során eddig tanúsított magatartásomra figyelemmel megszüntette velem szemben a kényszerintézkedést. (Czeglédy Csaba)
Czeglédy már 6000+Czeglédy Csaba facebook oldalán írja: erre tényleg nincsenek szavak...... pár nap alatt ezerrel többen lettünk! Már hatezren támogattok, követtek, biztattok. Pár hónappal ezelőtt még fogalmam sem volt arról, hogy ennyien vagytok, akik hisztek bennem, mellettem, szeretteim és társaim mellett álltok. Nem tudtam, nem tudhattam, hogy az a harc, amit a hatalom ellen folytatok, az a belső küzdelem, amivel minden napot túl kellett élnem, hogy ne törjenek meg, ennyi ember figyelmét kelti fel. Nem tudtam, hogy ennyi szeretetet fogok kapni. (Czeglédy Csaba)
Czeglédy Csaba újra börtön kosztot evettCzeglédy Csaba facebook oldalán írta tegnap, hogy ma pont egy éve, hogy a Fidesz irányította ügyészség egy szegedi bíró asszisztálásával - aki azóta érdemei elismeréséül közigazgatási bíró lett - nyakára taposott a jogállamnak, és újra megfosztott szabadságomtól, és nem ölelhettem végre magamhoz gyermekeimet. (Czeglédy Csaba)
Kész a Telekom VOLT Fesztivál négy színpadának a programja!Majd' 100 hazai és számos nemzetközi világsztár, köztük a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash vagy épp Parov Stelar is érkezik idén Sopronba. A szervezők most négy zenei színpad teljes programbontását tették elérhetővé. A június 26-29. között rendezik meg a Telekom VOLT Fesztivált, ahol a bérletesek ráadásul egy beköltözőnapot is kapnak ajándékba június 25-én.
Tüntetés Czeglédy Csaba mellett, a koncepciós eljárás ellenCzeglédy Csaba facebook oldalán írja, hogy egy éve már, hogy az aljas hatalom két lábbal tiporva a törvényeket, megsértve a mentelmi jogomat, 28 óra után ismét elszakított családomtól és visszahurcolt fogvatartásom helyszínére, ezzel pedig azt is megakadályozták, hogy részt vegyek a választásokon. (Czeglédy Csaba, montázs: Türk Rita)
Meghalt Keith Flint, a Prodigy énekeseMeghalt 49 éves korában Keith Flint, a Prodigy énekese - írta a The Independent online kiadása.
Koós Réka is búcsúzik az egyik legnagyobb táncdalénekestőlKoós Réka facebook oldalán írja rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt ádesapám, Koós János táncdalénekes, parodista-színész. A temetés részleteiről később adunk tájékoztatást.

Ezt a gyönyörű videót tette közzé.

https://www.youtube.com/watch?v=lpWP205g6qw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ak6mHWVyO5x776cHhujeB_YNUiomMnnRMAt01phgCRbZ6aiSYiffkCVw

A soproni polgármesteri hivatal értesítette a helyieket, hogy a garázs falára fújták, hogy Orbán egy geciA 444.hu olvasója Tomi Sopronban élő szülei furcsa levelet kaptak a város polgármesteri hivatalától lásd a képen. (444.hu, fotó: 444.hu)

Czeglédy az egyik legnépszerűbb vidéki politikusCzeglédy facebook oldalán írja: Csak egy szó van erre: köszönöm!Köszönöm Nektek, hogy már több mint ötezren kedvelitek az oldalamat, követtek, lelkesítetek kedves szavaitokkal, és támogattok a munkámban, harcomban! Amíg Ti mellettem álltok, addig én küzdeni fogok. Nem magamért, mindenkiért!
Meghalt Koós János táncdalénekesRövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész. A felvétel a szolnoki Városi Sportcsarnokban megrendezett Táncdalfesztivál anno... című koncerten készült 2009. február 14-én. MTI/Mészáros János