Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

KÁBÍTÓSZERGYANÚS ANYAG AZ ÜLÉSHUZAT ALATTA rendőrök két férfival szemben indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Mosonmagyaróváron. (police.hu)


Megkezdődött a fűtési szezonAz őszi-téli időszakban általában megnövekszik a szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozások száma, de ugyanúgy a kéménytüzek is gyakran adnak munkát országszerte a tűzoltóknak. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Zajlik a Ne gyújtsa! Gyűjtse szelektíven! kampány Győr-Moson-Sopron megyébenA háztartási hulladék kezelésének problémái és a gyakori szén-monoxid-mérgezések és lakástüzek, az eddigieknél is erőteljesebb fellépést sürgetnek. Ezért szeptember közepén útjára indította a Ne gyújtsa! Gyűjtse szelektíven! elnevezésű közös kampányát a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
KICSERÉLTE A RENDSZÁMOTA csornai rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy döri férfit. (police.hu)
FELFEGYVERKEZVE GARÁZDÁLKODTAKA Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte két hegyeshalmi lakos ellen indult ügy vizsgálatát. (police.hu)
A 41. héten történtGyőr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenkettő ember megsérült, egy pedig életét vesztette. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Nyugdíjasok jártak a tűzoltó laktanyábanAz egy hét az időseké programsorozat keretében pénteken több mint száz szépkorú látogatott a győri katasztrófavédelmi kirendeltségre. Nyolcadik éve rendez az ezüstkorúaknak az idősotthonokat fenntartó EESZI programokat. A héten az érdeklődők már különböző egészségügyi és kulturális rendezvényen is részt vettek, pénteken pedig ellátogattak a győri tűzoltókhoz. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Biztonságtechnikai bemutatón a tüzek megelőzéséről és a környezetvédelemrőlA Győri Rendőrkapitányság VII. alkalommal szervezi meg október 12-én és 13-án a személy, vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatónapját a Győr Plaza épületében. A rendezvény célja, a korszerű biztonságtechnikai eszközök felvonultatása és a vagyontárgyak aktuális védelmi lehetőségeinek ismertetése a látogatók előtt. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Szombathelyen győzött a baloldalForrás: ugytudjuk.hu
GYŐRI RENDŐRÖK AZ ORSZÁGOS HÁROMTUSA BAJNOKSÁGONKollégáink három versenyszámban mérték össze tudásukat a Budapesten megtartott rendezvényen. (police.hu)
A RAVAZDI ÜLTETVÉNYESKonténerekben és garázsban termesztettek marihuánát. (police.hu)
FÁNAK ÜTKÖZÖTTA helytelenül megválasztott sebesség okozott balesetet. (police.hu)
(Kádár)álomkádárArra a kérdésre, hogy a huszadik század melyik nagy korszakában volt mindent összevetve a legjobb a magyaroknak, a válaszadók elsősorban a Kádár-rendszert látják pozitívan. Tízből négy magyar gondolja úgy, hogy 1989 előtt volt a legjobb a magyaroknak, szemben a rendszerváltás utáni harmadik magyar köztársasággal, amelyet a lakosság egyötöde tekint etalonnak. Fontos kiemelni, hogy a megkérdezettek egyharmada nem tudott választani a korszakok között, egyiket sem érezte az aranykornak.
Mintha most mentél volna el...Göncz Árpád (Budapest, 1922. február 10. – Budapest, 2015. október 6.) József Attila-díjas magyar író, műfordító és politikus, a Magyar Köztársaság elnöke 1990 és 2000 között. A második világháború után és az 1956-os forradalom idején a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt, a rendszerváltás idején a Szabad Demokraták Szövetsége politikusa. 1990-ben tagja lett a rendszerváltás utáni első szabadon választott Országgyűlésnek, amelynek első elnökévé választották.
Kikapott MóvárBudapest, 2018. október 7., vasárnap (MTI) - A Soroksár négy vereség után győzött újra a labdarúgó NB II-ben: a 12. fordulóban, vasárnap kora délután 2-1-re jobbnak bizonyult a vendég Monor gárdájánál.