Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

A szombathelyi félkarú óriás, így veszít a fideszLehetek nagyon őszinte? Veszett rossz kölyök voltam. (blogger bob, fotó: 24.hu)
Orbán bejelentette: Junckert Timmermansra cserélik a plakátokonA Welt am Sonntag lapnak maga a miniszterelnök beszélt a kormányzati plakátok következő fejezetéről. A lap online kiadásának előzetes szerint Orbán Viktor közölte, hogy a plakátokról Junckert nyugdíjazzák, helyére pedig Timmermans úr kerül. Március 15-e után kerülnek utcákra az európai szocialisták EB-elnök jelöltjének fotójával az új hirdetések, amikre Orbán szerint azért van szükség, mert Timmermans Soros szövetségese. (444.hu)


Sorpon Basket a kupagyőztesNYOLCADIK ALKALOMMAL HÓDÍTOTTA EL A SOPRON BASKET A MAGYAR KUPÁT! (fotó: Sopron Basket)


Meghátrált a kormány, leszedik a Juncker ellen uszító plakátokatMiközben itthon az Európai Bizottság ellen uszít a kormány, a kancelláriaminiszter Berlinben már megígérte, hogy eltüntetik a gyűlöletkeltő propagandát. (nepszava.hu, fotó: Ceglédi Zoltán)
A magyar gazdaság teljesítménye 9 év alatt még évi 3%-ot se nőttHiába propagálja a kormány a bődületes növekedést ez édes kevés, ahhoz, hogy utolérjük ausztriát.
Zamárdiba érkezik Steve Aoki, a Modestep és SigmaSoha nem látott világsztár-felhozatal a STRANDon.
Állami pozícióhoz jutott Gőbl GáborGőbl Gábort a Mi Hazánk Mozgalom tagját, új pozíciójára a Válasz Online szerint két hete nevezte ki Kásler Miklós. (hvg.hu)
Orbán vs. KádárMondjuk Kádár 10.000-nél többet építtetett, és Orbán is 10.000-nél többet lakoltatott ki.
MúltidézésCzeglédy Csaba facebook oldalán írja éppen ma három éve lépett át egy újabb határt a Fidesz, és küldött verőembereket az MSZP-s Nyakó Istvánra annak érdekében, hogy megakadályozzák népszavazási kezdeményezését, amit a vasárnapi boltzár ellen kívánt benyújtani a Nemzeti Választási Bizottságnak. (Czeglédy Csaba, 444.hu)

Falusi CSOK: Rossz megoldás egy létező problémáraA kormány ingyenpénzt adna a gyerekes/gyereket vállaló családoknak, hogy lepusztulóban lévő falvakban vegyenek házakat. Sajnos ez nem jó megoldás a valóban létező problémára, a falvak elnéptelenedésére. Az emberek nem jókedvükben költöznek el ezekből a kis falvakból, hanem azért, mert egyrészt nincs munka, másrészt nem jó az oktatás színvonala. (Zsiday Viktor, fotó: ksh.hu)

Az Európai Bíróság döntése hatással lesz Czeglédy és társai büntető peréreA nyugat.hu írja. Hankó Faragó Miklós, Czeglédy ügyvédje és a zalaegerszegi bíróság is megerősítette, hogy ebben az ügyben a Human Operator betartotta a hatályos törvényeket. Az ügyet így foglalta össze akkor a nyugat.hu: (nyugat.hu, fotó: Nagy Jácint)Az LMP nem jut be az Európa ParlamentbeA kozvelemenykutatok.hu összegzése szerint, mindösszesen négy párt küld képviselőket az Európa Parlamentbe. Számításaink szerint a Fidesz-KDNP 13, az MSZP-PM közös lista esetén 3, a Jobbik Magyarországért Mozgalom 3, a Demokratikus Koalíció 2 képviselőt küld. (kozvelemenykutatok.hu)
Sopron szálláshelyek tekintetében zuhan mint a kőOdajutottunk, hogy Sopron se a régi még 2010-ben a 7. volt országosan a vendégéjszakák tekintetében, tavaly már a 14.-ik helyre se volt elég, lecsúsztunk a 15. helyre. (ksh.hu)
Mire? Pont azt a részt nem írták rá! Mire?Mire? Pont azt a részt nem írták rá! Mire? (fotó: Ceglédi Zoltán)


Eltűnés miatt keressük Montvai Patrícia PetrátA rendőrség az állampolgárok segítségét kéri. (police.hu)