Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Majka visszatér a gyökereihezBorsod szülöttei is az EFOTT színpadára lépnek

Majka, Hooligans, Paddy and theRats, vagy éppen EDDA - nem csupán az a közös bennünk, hogy velük is találkozhatsz az idei EFOTT-on és mindannyian kötődnek Borsod megyéhez. Fiatal koruk legvadabb bulijait itt élték át, Miskolctapolcára pedig garantáltan visszahozzák az egykori esték feledhetetlen hangulatát.
150 nap múlva indul a 22. VOLTSteve Aoki és a Sunrise Avenue is érkezik Sopronba

Február elejére újabb nemzetközi sztárokat igazolt a VOLT Fesztivál. A 150 nap
múlva, július 2-án induló soproni eseményen a Foals, az Icona Pop, Steve Aoki,
a Woodkid, a Morcheeba, az I am Legion, a Sunrise Avenue és a Noisia is
fellép, a korábban bejelentett MGMT, Bring me the Horizon és Volbeat mellett.
Az újabb “csomagot” a hónap végére ígérik a szervezők.

YELLOW SPOTS[groteszk big band]
Egymástól távolinak tűnő szórakoztató zenei-stílusokat ötvöző, látványos, impulzív színpadi produkció, gyakorta múmiákkal és dekoratív táncoslányokkal. Szövegei őrült, váratlan fordulatokkal teli ironikus történetek . A zenekar az emberi elme kényes és feltáratlan mezsgyéit abszurd, infantilis és morbid humorral boncolgatja.
BRAINSA Brains története egyáltalán nem szokványos: a zenekar 1994-es szentendrei megalakulása óta újra és újra megalakul, gyakorlatilag 2010-re nyerte el véglegesnek tekinthető formáját, zeneileg pedig egészen mást képvisel, mint a kezdetekben. Az első években még hardcore-ban utaztak, aztán áteveztek a funk rockra, és egy ponton még fúvósok is voltak a csapatban.
Horváth Tamás és RaulHorváth Tomi sokaknak ismerős lehet a Csillag Születik tehetségkutatóból, ám a zenei siker és a rajongók mégsem közvetlenül a műsor után hullattok az ölébe.
THE OFFSPRING (USA)A punk-rock stílusában megírt és előadott műalkotásokat 30 éve folyamatosan kisujjából kirázó kaliforniai The Offspring a saját műfaján belül az egyik legizgalmasabb és időt állóbb csapat, melyet a jelenlegi felállás szerint Dexter Holland énekes, Noodles gitáros, Greg K basszusgitáros és Pete Parada dobos alkot.
THE GRENMATíz év, öt album, hét videoklip, több száz klubkoncert, sok-sok fesztiválfellépés, 34.000 facebook-rajongó, sok tízezer lemezletöltés és nulla tagcsere után a Grenma aktívabb, mint valaha: A tavalyi, minden eddiginél érettebb és letisztultabb '11:11' névre hallgató kislemez bemutató körútja még mindig nem ért véget. A trió (Dóri, Matyi és Csongi) által játszott gyors, dallamos skatepunk dalok talán komolyodtak az évek során, de semmit nem vesztettek lendületükből.

SUBSCRIBEA Subscribe rock együttes 99 derekán az ismeretlenségből tört be az ismertségbe. A zenekar tagjai erősen izzadnak szinte minden élő fellépés alatt. Koncertről koncertre szívesen színesítik látványos színpadelemekkel a közönséget, akiknek nagyrésze a statisztikák szerint hajlamos az ikerterhességre. Zenéjük általában érdekes, de helyenként váltakozó.
Diáknapok 2014! Egy este, két stílusDiáknapok 2014. május 14.- Szerda. Az NYME SEK HÖK DIÁKNAPOK koncert-sorozatának második napján egy este két stílus lesz színpadon. A magyar regge zene után a magyar gangszta rap kap szerepet. Régóta nem jártak a városban, pláne egy este. Ne hagyjuk ki!
DIÁKNAPOK 2014!Végre elérkezett az, amire kicsivel több, mint egy éve vártunk: újra hallgatói napok az NYME SEK udvarán. Idén az előző éveknél jóval több előadóval találkozhattok esténként a sátorban, napközben viszont a már hagyományosnak számító diákrektor vetélkedők zajlanak.
BLIND MYSELFA Blind Myself egy magyar hardcore/metal együttes, amely 1995-ben alakult Budapesten. Első nagylemezük 1999-ben jelent meg a 1G/Warner kiadónál. 2000-től az együttes az USA-ban, New Yorkban és környékén zenélt, miután az Ignite vendégeként egy amerikai klubturnén vettek részt. Többek között felléptek a híres CBGB klubban is.
ALVIN ÉS A MÓKUSOKA banda története közel 20 éve kezdődött, 1993-ban alakult Nyíregyházán, egyszerű garázszenekarként. Az évek során kétségtelenül Magyarország legnépszerűbb punk-rock zenekarává küzdötték fel magukat.
TkydTkyd, polgári nevén Németh József István 1988-ban kezdődött a kapcsolata a rap zenével, pályafutása 1991-ben kezdődött, a Young Enemy nevű formációban. Azóta számos rajongót szerzett magának, saját elmondása szerint a különc szövegvilágának köszönhetően. Azóta leginkább szóló előadóként tevékenykedik, de tagja a Dreamerz nevezetű duónak.
NewikNewik 1981. április 10-én látta meg a napvilágot Salgótarjánban Uj Viktorként. A 89.5 Music Fm Dj-jét már egészen gyermekkorától kezdve vonzotta a zenei világ, azonban vendéglátói végzettséget szerzett, így jó ideig ezzel is kereste a kenyerét.
Chris LawyerKatona Krisztián, ismertebb nevén Chris Lawyer, Egerben született. Ő egy magyar DJ, producer és dalszerző.