Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Autóbusz gázolt halálra egy embert Szilsárkánynál, a 86-os útonBudapest, 2018. november 9., péntek (MTI) - Halálos baleset történt a 86-os úton. Szilsárkánynál pénteken kora reggel gyalogost gázolt el egy autóbusz - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK ZSIDA DOMINIKOTA győri rendőrök a lakosság segítségét kérik. (police.hu)


Szerdán történtHírek Győr-Moson-Sopron megyéből. (police.hu)
BALESETI ÖSSZESÍTŐA Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán nyolc anyagi kárral és négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. (police.hu)
VÉDELMI ÉS KÉNYSZERHELYZETI GYAKORLAT PÉRENA Győri Rendőrkapitányság járőrei gyakorlatot hajtottak végre a Győr-Pér Nemzetközi Repülőtéren. (police.hu)KOCSIKÁZTAK A FIATALOKA pannonhalmi rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 14 és 15 éves fiúkat. (police.hu)
SOPRONI KÁBÍTÓSZER-BIRTOKLÓKA soproni rendőrök kábítószer birtoklása miatt fogtak el három férfit. (police.hu)


ÉRTÉKELTÉK A NAGYVÁROSI BŰNMEGELŐZÉSI PROGRAM VÉGREHAJTÁSÁTA program megvalósításában együttműködő szervek szakmai értekezletüket a Győri Rendőrkapitányságon tartották. (police.hu)
AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN TÖRTÉNTHírek Győr-Moson-Sopron megyéből. (police.hu)
BALESETI ÖSSZESÍTŐ2 személyi sérüléssel és 9 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megye területén. (police.hu)
ITTAS VEZETÉS A GYANÚAnyagi káros balesetet okozott az a sofőr, akinél pozitív értéket mutatott az alkoholteszter. (police.hu)
KÖRÖZTÉK ŐKETKét körözés hatálya alatt álló férfit fogtak el a rendőrök Győrben. (police.hu)
ÁROKBAN LANDOLTA balesetben a gépkocsi vezetője sérült meg. (police.hu)


ÖSSZEVEREKEDTEKA kapuvári rendőrök súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy fertőszéplaki férfit. (police.hu)


ELÜTÖTTE A GYALOGOSTFigyelmetlenül lépett az autó elé egy férfi Kapuváron. (police.hu)