Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

JANUÁR 31-IG JELENTKEZHETNEK AZ INFORMATIKUSHIÁNNYAL KÜZDŐ CÉGEK120 diákra már az első körben 84 cég jelentkezett. 2020 szeptemberében megkezdik céges gyakorlati évüket azok az informatikus hallgatók, akik elsőként szerezhetik meg diplomájukat a BME új, 6 szemeszteres alapképzésén. A szakot a bő tízezres informatikushiány hívta életre két évvel ezelőtt, a végzős diákokra pedig már most kiemelkedő érdeklődés mutatkozik. Az informatikushiányban szenvedő, vagy éppen utánpótlást kereső cégek 2020 január végéig jelezhetik foglalkoztatási szándékukat.
Magyarázhatják a fideszes gazdáiknak az ügyészség visszavenné Czeglédy szabadságátCzeglédy Csaba facebook oldalán írja megnyugtatok mindenkit, számítottunk erre. Nyilván nagyon kínos az ügyészségnek, hogy három bíróból álló tanács múlt héten teljesen szabadon engedett, ugyanis az ügyészség érvelésével szemben semmilyen törvényes lehetőség nincsen arra, hogy akár a saját lakásomban is fogságban tartsanak. (Czeglédy Csaba)
Csinálj te is fecskepelenkátIrigykedve nézünk e képre, melyet Csiszár Katalin készített a házukon található fecskefészek sorrol, melyre minden évben vissza is térnek a fecskék :) Páratlan élmény lehet minden évben figyelemmel kísérni ennyi fecskepár költését, majd a kis fecskék kirepülését.
A fészkek alatt található "pelenka" saját készítésű! Követendő példa, minden tiszteletünk! 🙏 (Vadmadárkórház - Székesfehérvár, Sukoró, Fotó: Csiszár Katalin, Sajópálfalva)
Czeglédy az egyik legnézettebb vidéki politikusCzeglédy Csaba facebook oldalán írja: A számok nem hazudnak rovatunk jelentkezik 🙂 Aki kíváncsi Vas megyei és pár országos közéleti szereplő közösségi oldalán mért aktivitásra és az enyémre, nézegessen friss, ma reggeli Facebook kimutatást. Köszönöm Nektek a támogatást, a biztatást, azt, hogy mellettem álltok. Ez rengeteg erőt ad! Izgalmas hét áll mögöttem. Az elkövetkező hetekben több pozitív meglepetéssel fogok szolgálni Nektek. 🙂 https://www.facebook.com/dr.czegledycsaba/
Czeglédy Csabát indíthatják Gyurcsányék SzombathelyenA DK szombathelyi polgármesterjelöltje lehet Czeglédy Csaba – írja a Vasi Vasmacska nevű blog, hozzátéve, hogy a szombathelyi DK mégis kilépne a baloldali összefogásból, önállóan mérettetné meg magát. Ezt az értesülést látszik alátámasztani, hogy Czeglédy Csaba keményen nekiment a helyi LMP-nek, ami azt jelzi, komolyabb politikai ambíciói vannak. (origo.hu, https://vasivasmacska.blog.hu)
Az MSZP nőnapi rendezvénye BudapestenBálint gazda (Bálint György kertészmérnök) a Magyar Szocialista Párt (MSZP) budapesti nőnapi rendezvényén, ahol közéleti díjat vett át 2019. március 9-én. MTI/Mohai Balázs
Újabb autóút épül, ezúttal Sopron közelébenAz M85-ös gyorsforgalmi út építése négy szakaszban valósul meg, most a határ közelében folytatódik a munka. (Kisalfold.hu, fotó: NIF Zrt.)
A házi őrizetből szabadult Czeglédy keményen beszólt a szombathelyi politikában egyre nagyobb szerepet kapott LMP-nek„...fürdenek abban a sikerben, amihez az égvilágon semmi közük nincsen.” – írja. (nyugat.hu, Czeglédy Csaba)
Koós János temetése március 20-án lesz a Farkasréti temetőbenKoós János temetése március 20-án, szerdán lesz a Farkasréti temetőben - tudatta a család az MTI-vel. (fotó: 24.hu)
Czeglédy Csaba szabadA bíróság a mai napon a kiegyensúlyozott és rendezett családi kapcsolataimra, a kötődésemre, az eljárás során eddig tanúsított magatartásomra figyelemmel megszüntette velem szemben a kényszerintézkedést. (Czeglédy Csaba)
Czeglédy már 6000+Czeglédy Csaba facebook oldalán írja: erre tényleg nincsenek szavak...... pár nap alatt ezerrel többen lettünk! Már hatezren támogattok, követtek, biztattok. Pár hónappal ezelőtt még fogalmam sem volt arról, hogy ennyien vagytok, akik hisztek bennem, mellettem, szeretteim és társaim mellett álltok. Nem tudtam, nem tudhattam, hogy az a harc, amit a hatalom ellen folytatok, az a belső küzdelem, amivel minden napot túl kellett élnem, hogy ne törjenek meg, ennyi ember figyelmét kelti fel. Nem tudtam, hogy ennyi szeretetet fogok kapni. (Czeglédy Csaba)
Czeglédy Csaba újra börtön kosztot evettCzeglédy Csaba facebook oldalán írta tegnap, hogy ma pont egy éve, hogy a Fidesz irányította ügyészség egy szegedi bíró asszisztálásával - aki azóta érdemei elismeréséül közigazgatási bíró lett - nyakára taposott a jogállamnak, és újra megfosztott szabadságomtól, és nem ölelhettem végre magamhoz gyermekeimet. (Czeglédy Csaba)
Tüntetés Czeglédy Csaba mellett, a koncepciós eljárás ellenCzeglédy Csaba facebook oldalán írja, hogy egy éve már, hogy az aljas hatalom két lábbal tiporva a törvényeket, megsértve a mentelmi jogomat, 28 óra után ismét elszakított családomtól és visszahurcolt fogvatartásom helyszínére, ezzel pedig azt is megakadályozták, hogy részt vegyek a választásokon. (Czeglédy Csaba, montázs: Türk Rita)
Koós Réka is búcsúzik az egyik legnagyobb táncdalénekestőlKoós Réka facebook oldalán írja rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt ádesapám, Koós János táncdalénekes, parodista-színész. A temetés részleteiről később adunk tájékoztatást.

Ezt a gyönyörű videót tette közzé.

https://www.youtube.com/watch?v=lpWP205g6qw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ak6mHWVyO5x776cHhujeB_YNUiomMnnRMAt01phgCRbZ6aiSYiffkCVw

A soproni polgármesteri hivatal értesítette a helyieket, hogy a garázs falára fújták, hogy Orbán egy geciA 444.hu olvasója Tomi Sopronban élő szülei furcsa levelet kaptak a város polgármesteri hivatalától lásd a képen. (444.hu, fotó: 444.hu)