Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál BudaörsönBudapest, 2018. október 21., vasárnap (MTI) - Magyar és külföldi diákok, fiatal alkotók rövidfilmjei mellett egész estés filmek, workshopok, mesterkurzusok, kiállítások és koncertek is várják az érdeklődőket a Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztiválon október 24. és 27. között a budaörsi Jókai Mór Művelődési Központban és a BABtérben.
Több vagy, ha adsz!Idén is várnak mindenkit, aki szeretne önkénteskedni és dolgozni a szebb soproni környezetért a 72 óra kompromisszum nélkül! rendezvényen. Az érdeklődőket várják munkaruhában október 13-án, szombaton 8.15-kor az Orsolya téren. Fővédnökük Böjte Csaba! Már több, mint százhúszan jelentkeztek! A szükséges eszközöket biztosítják.
A HARLEY-DAVIDSON NAGY DURRANÁSSAL KÉSZÜL 2019-REErőgépek és luxus csúcsragadozóka horizonton. Az új Harley-Davidson® FXDR™ 114 teljesítménye megadja az alaphangot a 2019-es Harley modellekhez, amelyek friss stílust, megdöbbentő teljesítményt és fejlett technológiát vonultatnak fel.A merész PowerCruiser, a modern Touring, Trike és CVO modellcsaládok és a vadonatúj infotainment rendszer koronázzák meg az új termékek széles tárházát.

Mintegy 250 program az idei Design HétenBudapest, 2018. október 4., csütörtök (MTI) - A vidéki társrendezvényekkel együtt összesen mintegy 250 program várja az érdeklődőket a 2018-as Design Hét Budapest fesztiválon október 5. és 19. között.
Csehov Sirály című színművének bemutatója GyőrbenGyőr, 2018. október 3. Szina Kinga (b) Arkagyina, Dunai Csenge (j) Nyina Zarecsnaja (b2) és Ungvári István (j) Szorin szerepében Anton Pavlovics Csehov Sirály című színművének próbáján a Győri Nemzeti Színházban 2018. október 3-án. A színdarabot Bagó Bertalan rendezésében október 6-án mutatják be. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Csehov Sirály című színművének bemutatója GyőrbenGyőr, 2018. október 3. Nagy Johanna (b) Mása, Bródy Norbert (b2) Medvegyenko, Ungvári István (b3) Szorin és Dunai Csenge (j) Nyina Zarecsnaja szerepében Anton Pavlovics Csehov Sirály című színművének próbáján a Győri Nemzeti Színházban 2018. október 3-án. A színdarabot Bagó Bertalan rendezésében október 6-án mutatják be. MTI Fotó: Krizsán Csaba
SÓHAJOK(SUSPIRIA)
Színes, szinkronizált olasz-amerikai misztikus thriller
Rendező:Luca Guadagnino
Főszereplők: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz, Mia Goth, Jessica Harper
Forgatókönyv: Dave Kajganich – DarioArgento és DariaNicolodi 1977-es Suspiria című filmjének forgatókönyve alapján
Gyártó: Amazon Studios
Játékidő: 152 perc

Vigyázz, kész, Sziget!Érdemes térdelőrajtban várni október 1-jét, akkor indul ugyanis a Sziget bérletek értékesítése, ráadásul reggel 10 órától – 24 órán keresztül – egy jelentős kedvezménnyel és ajándékokkal járó akcióval.
Krimi Hétvége SopronbanEgy nap, amikor a krimié a főszerep. A Rejtélyek Háza idén ősszel egy újabb rendezvénnyel szeretne kedvére tenni minden rejtélykedvelőnek!
Három kívánság Dévényi Tiborral október 6-tól a Retro Rádióban!Gyerekkorunk legendás műsorvezetője október 6-án visszatér! Az országos Retro Rádióban 3 órán keresztül teljesíti a hallgatók és sztárok zenei kívánságait minden szombat délelőtt 10 és 13 óra között. (retroradio.hu)
Eszterháza Meets Jazz - Koncertek októberben a fertődi kastélybanFertőd, 2018. szeptember 26., szerda (MTI, fotó: Fekete Roland) - Eszterháza Meets Jazz néven október 13. és 26. között három előadásból álló koncertsorozatot tartanak a fertődi Esterházy-kastély Marionettszínházában, ahol egyebek mellett születésének századik évfordulója alkalmából Leonard Bernstein zongoraművészről és karmesterről is megemlékeznek - hangzott el az eseményt bemutató sajtótájékoztatón szerdán Fertődön.
Öt nap alatt tizenegy előadás az Egri Stúdiószínházi TáncfesztiválonEger, 2018. szeptember 24., hétfő (MTI, fotó: sopronszinhaz.hu) - A modern- és kortárstánctól a baletten át a néptáncig öt napon át tizenegy produkció várja az érdeklődőket a hetedik Egri Stúdiószínházi Táncfesztiválon.
Bréking: Ed Sheeran a SzigetenLehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere. Érdemes beírni a naptárba: Sziget, 2019. augusztus 7-13.

Hivatalosan is átadták Alsóörsön a tavaly, fából készült Fat Boy riderétHalhatatlan motoros Alsóörs új díszpolgára
A Sóhajok rendezője megbocsájtott a telefonozó nézőnekNyolc perces álló taps fogadta Luca Guadagninoremake-jét