Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Woodstock legendás zenekara az Open RoadFesten
Woodstock legendás zenekara az Open RoadFestenPeace – Love – Freedom - alegendás blues-rock banda, az angolTenYearsAfterérkezik a Harley-Davidson Open RoadFestre. A 60-as, 70-es évek rock himnuszai és blues balladái repítenek vissza minket a szabadság mámorába, a lázadás földjére, egyenesen Woodstockba. Adott egy emblematikus együttes, amihez olyan dalok fűződnek, mint a nemzedéki himnusszá lett’I'mGoing Home’, vagy az’I'd Love ToChange The World’ – egy vérbelizenekar, akikbőlmég mindig elemi erővel árad a rock. Évtizedek jöttek-mentek, de az idő múlásával sem veszítettek lendületükből, bár a legendás gitár-virtuóz Alvin Lee – aki 2005-ben fellépett az Open RoadFesten - már az égiek zenekarában játszik, de Marcus Bonfanti-val friss vér került a veterán banda véráramába.

A blues csodagyerekének is emlegetett új frontember 2014-ben csatlakozott, azóta új stúdió lemezt adtak ki és nagy sikerű koncertekkel turnézzák körül a világot. 2017-ben Alsóörsre érkezikaMarcus Bonfanti- gitár, ének, Colin Hodgkinson- basszus és a két ősalapító, Ric Lee-dob, és a Chick Churchill-orgona összeállítású négyes fogat.Olyan dalok csendülnek majd fel az Open Road Fest színpadán, mint a ’GonnaRun', 'NowhereToRun', vagy a 'I SayYeah' című, Alvin Lee szerzemények, melyeket eddig még sosem játszott élőben a zenekar. Lehengerlő gitárjátékra és látványos show-ra készülhetünk, elementáris energiák borzolják fel majd a Balaton vizét.

De a gigantikus slágereket sem maradnak el; úgy, mint az ’I WokeUpThisMorning’, ’LoveLike A Man’, ’The Hobbit’, vagy a ’ChooChoo Mama’ – légy ott, amikor életre kell Woodstock szelleme -váltsd meg kedvezményes, early-bird bérleted a zene, a motorok és a szabadság birodalmába!

Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open RoadFesten – ’FeeltheFreedom’!
Alsóörs - 2017. Június 7-11.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték