Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Woodstock legendás zenekara az Open RoadFesten
Woodstock legendás zenekara az Open RoadFestenPeace – Love – Freedom - alegendás blues-rock banda, az angolTenYearsAfterérkezik a Harley-Davidson Open RoadFestre. A 60-as, 70-es évek rock himnuszai és blues balladái repítenek vissza minket a szabadság mámorába, a lázadás földjére, egyenesen Woodstockba. Adott egy emblematikus együttes, amihez olyan dalok fűződnek, mint a nemzedéki himnusszá lett’I'mGoing Home’, vagy az’I'd Love ToChange The World’ – egy vérbelizenekar, akikbőlmég mindig elemi erővel árad a rock. Évtizedek jöttek-mentek, de az idő múlásával sem veszítettek lendületükből, bár a legendás gitár-virtuóz Alvin Lee – aki 2005-ben fellépett az Open RoadFesten - már az égiek zenekarában játszik, de Marcus Bonfanti-val friss vér került a veterán banda véráramába.

A blues csodagyerekének is emlegetett új frontember 2014-ben csatlakozott, azóta új stúdió lemezt adtak ki és nagy sikerű koncertekkel turnézzák körül a világot. 2017-ben Alsóörsre érkezikaMarcus Bonfanti- gitár, ének, Colin Hodgkinson- basszus és a két ősalapító, Ric Lee-dob, és a Chick Churchill-orgona összeállítású négyes fogat.Olyan dalok csendülnek majd fel az Open Road Fest színpadán, mint a ’GonnaRun', 'NowhereToRun', vagy a 'I SayYeah' című, Alvin Lee szerzemények, melyeket eddig még sosem játszott élőben a zenekar. Lehengerlő gitárjátékra és látványos show-ra készülhetünk, elementáris energiák borzolják fel majd a Balaton vizét.

De a gigantikus slágereket sem maradnak el; úgy, mint az ’I WokeUpThisMorning’, ’LoveLike A Man’, ’The Hobbit’, vagy a ’ChooChoo Mama’ – légy ott, amikor életre kell Woodstock szelleme -váltsd meg kedvezményes, early-bird bérleted a zene, a motorok és a szabadság birodalmába!

Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open RoadFesten – ’FeeltheFreedom’!
Alsóörs - 2017. Június 7-11.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték