Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Rock az élet gyerekek, üdv a családban! – Pataky Attila így gratulált Gergőnek, a srácnak, aki az idei Open RoadFesten mindent vitt
Rock az élet gyerekek, üdv a családban! – Pataky Attila így gratulált Gergőnek, a srácnak, aki az idei Open RoadFesten mindent vittMilyen már, hogy a kezedbe nyomják egy Harley-Davidson kulcsát, egy csúcskategóriás Sony telefont, de mindehhez még kedvenc rockzenekarod, az Edda Művek frontembere, Pataky Attila is személyesen gratulál? Erre mondjuk, hogy vannak, akiknek csak megszületni volt nehéz. A viccet félretéve, Szalai Gergő tényleg piszok mázlista fickó, a 18. Open RoadFesten mindent vitt, a Harley-family új taggal bővült, a nyereménymotor ünnepélyes átvételekor pedig még egy óriási meglepetésben is része volt.

Szalai Gergőnek egy álma vált valóra, amikor az Open Road Fest nagyszínpadán az ő karszalagjának számsorait mondták be.Az utolsó számjegy elhangzása előtt halkan megjegyezte, hogy na, már csak a 8-as hiányzik, de hinni még akkor sem mert benne, hogy a Harley-Davidson legújabb modelljének, a Street Rodnak a boldog tulajdonosa lesz. Gergő klasszikus motoros családból származik, így nem csoda, hogy kiskorától kezdve a kétkerekűek vonzásának rabja volt.Immáron 30 éve motorozik, a világ számos táját bebarangolta, az Open RoadFesten is visszatérő látogató, amire idén egy Suzuki V-Stormmal érkezett, de mindig is nagy álma volt egy saját Harley.

Igazság szerint még most sem hiszem el, kell még egy kis idő, míg teljesen feldolgozom, de a fesztivál után nem volt olyan nap, hogy ne öntött volna el a boldogság, amikor eszembe jutott, hogy enyém lett a főnyeremény. – mondta Gergő fülig érő mosollyal a motor ünnepélyes átvételekor. Gergő egy tiroli túra után érkezett a Harley-Davidson Budapest Bázisára, hogy átvehesse a lakk fekete sportos bestiát, a Street Rodot, amely elmondása szerint szerelem volt első látásra.Ígérte, nem kíméli majd a gépet, még az idén 5-6000 kilométert tervez megtenni vele, az első nagy útja pedig Ausztriába vezet majd. Az emlékezetes motoros kirándulásokat pedig lesz mivel megörökíteni, hiszen a motor mellé egy Sony Xperia XZ Prémium mobiltelefont is nyert.

Az első közös örömteli pillanatokat még egy meglepetés tette felejthetetlenné, hiszen megérkezett Pataky Attila, aki személyesen gratulált Gergőnek: Rock az élet gyerekek, üdv a családban, találkozunk jövőre a 19. Open RoadFesten! Pataky Attila megadta a tökéletes zárszót, Gergőnek gratulálunk, széles utat és gumifákat kívánunk!

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték