Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Új vezető a VOLT Produkciónál
Új vezető a VOLT ProdukciónálBaji Bernadettet nevezték ki a VOLT Produkció Kft operatív vezetőjének. Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán neve nem lehet ismeretlen a fesztiválszakmában kicsit is jártas emberek számára, hiszen ők a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound alapító-főszervezői. A két nagyfesztivál mellet azonban ők a VOLT Produkció Kft. tulajdonosai is. Ezek közül a legismertebb a STRAND Fesztivál és a B my Lake, de hozzájuk kötődik a Balaton Magazin és a Best Of Summer programfüzet kiadása is. Ugyancsak a VOLT Produkció szervezésben valósul meg a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató verseny és a Petőfi Zenei Díj gála is.

A VOLT Produkció portfoliójába tartozó eseményeket, fesztiválokat szervező csapat irányítására nevezték most ki Baji Bernadettet, mint operatív vezető. „A VOLT Produkció Kft. elsősorban a kiváló csapatunknak, a fesztiváljaink, programjaink és a turizmus iránt elkötelezett kollégáinknak köszönhetően mostanra eljutott arra a szintre, ahol a folyamatosan bővülő feladatok megkövetelik egy operatív vezető jelenlétét.

Baji Bernadett a Szegedi Tudományegyetemen kezdte tanulmányait, majd a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett kereskedelem és marketing szakon. Több mint 10 éves, főként ügynökégi tapasztalattal rendelkezik. Két barátjával hozta létre a kommunikációs szakma egyik legnépszerűbb havi meetup és networking összejövetelét, a Cultivo-t. Két évet dolgozott a Google-nál Londonban, így nem is csoda, hogy szerepelt a Forbes 30 sikeres 30 alatti listáján.


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték