Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

PUNK WHISKEY
PUNK WHISKEYMi vagyunk a Punk Whiskey, mi midannyian. Dani is, meg a többiek is. Van aki kicsit punkosabb, és van aki inkább a whiskey-t pártolja. Koncerjeinken gyakran játsszunk folk-punkot, keringőt viszont valamivel ritkábban. Előfordul, hogy az énekesünk énekel, de van, hogy szájharmonikázik. De például a hegedűsünk sosem szájhatmonikázik. Ő viszont sokkal többet hegedül, mint a fuvolistánk. Majdnem olyan híresek vagyunk, mint a nálunk kicsivel híresebb bandák, viszont kifejezetten szerethetőek, mi például tökre szeretjük azt amit csinálunk, kell ennél jobb bizonyíték? Ja igen, majd ti is jól megszeretitek, ha már hallottátok!

Ez a banda Magyarországon egyedülállóan változatos és izgalmas zenei repertoárral rendelkezik, ötvözve mindazt, ami a népies punk műfajban a legjobb. A Whiskey koncertek minden alkalommal felérnek egy Föld körüli utazással: nótáink között megtalálható az ír, lengyel, amerikai, dél-amerikai, orosz, moldvai, balkáni stb. világzenei és népies kötődésű népszerű muzsikáinak legjava! Egy színpadon hallható itt a Flogging Molly, The Rumjacks, The Dreadnoughts, Gogol Bordello, Manu Chao, a Zdob si Zdub, Goran Bregovic és még sokan mások! S ha ez nem lenne elég, ezt a világzenei punk kavalkádot sajátosan pánkviszkisített nótákkal fűszerezzük: hallottad már a Green Day-t, Red Hot Chili Peppers-t, a Rednex-et vagy a Metallicát hegedűn, dudán és fuvolán játszva?

Zenekarunk 2011-ben ír punk zenekarként indult, amely műfajt hamar túlnőttük. Zeneileg folyamatosan mozgásban vagyunk és keressük az újabbnál újabb és izgalamasabb zenei kalandokat. Szívünk mélyéig bulizenekar vagyunk, rendszeresen fellépünk Budapesten és vidéken, többek közt a Firkin és a Paddy and The Rats-szel, újra és újra a kimerülésig táncoltatva a közönséget :)


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték