Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre
Igazi szenzációval készül Erdős Csaba AlsóörsreKaszkadőr világsztár a Balaton parton. Hétköznap a filmekben esek-kelek, felgyújtanak, lelőnek, robbantanak, hétvégén meg arra ügyelek, nehogy elessek a motoros show-kon! –Erdős Csaba,a Stunt Riding koronázatlan királya egy szenzációs születésnapi meglepetéssel készül a jubileumi Harley-Davidson Open RoadFestre.

23 évvel és több mint 1 200 lélegzetelállító kaszkadőr show-val a háta mögött Erdős Csaba június 6. és 9. között ismét beveszi Alsóörsöt, hogy vakmerő produkcióivallenyűgözze az Open Road Fest közönségét. Az egykerekezést, a hátrafelé motorozást és a védjegyévé vált többszemélyes mutatványait minden alkalommal óriási ováció fogadja. De a 20. szülinapraegy minden eddiginél látványosabb, új attrakcióval is készül. A kaszkadőr showman eddig szinte minden évben részt vett a fesztiválon. Így nem is meglepő, hogy számtalan emlékezetes pillanat köti a rendezvényhez. „Amikor két éve leszakadt az ég, a show előtti programokis félbeszakadtak, de kint állt 15-20 néző, akik azt mondták, hogy csak miattunk jöttek… Mi egy percig se gondolkodtunk, elkezdtük és akkora show-t nyomtunk, hogy nem telt el tíz perc és kint állt ezer ember, full teltház a kordonok mögött és üvöltöttek.

Hát ez az Open Road Fest! Kell ennél több?” A vakmerő mutatványokat látva nem is gondolnánk, hogy Csabi kisgyerekként borzasztó félős volt. 16 évesen kezdtemotokrossz karrierjét, a kaszkadőr vizsga után már bemutatókat tartott a Hősök terén motokrossz edzője, id. Kökényesi Gyuri irányításával. „Autókat ugrattunk át, elestünk, egykerekeztünk és itt mutattam be először a hátrafelé motorozást is. Ekkor még nem létezett StuntRiding sportág. Nemsokkal később filmekben kezdtem dolgozni, mint autós, motoros, gyalogos kaszkadőr. Ez a mai napig a fő foglalkozásom!”

Az elmaradhatatlan kaszkadőr show-k mellett további látványos programokkalkészül az Open Road Fest. Lélegzetelállító műsorral érkeznek a triál bringás fenegyerekek, a GravityAcademy. Trükkös szaltók, elképesztő manőverek - a motor nélkül is levegőben repkedő srácok az extrém sport minden szépségét és izgalmát ötvözik mutatványaikban. A kétkerekű izgalmakat a Freestyle Motocross (FMX) hazai nagyágyúi fokozzák, akik szárnyak nélkül repülnek és a legkülönfélébb mozdulatokkal teszik még színesebbé az emelet magas ugrásokat.

Veres Zoltán műrepülő pilóta pedig a jubileumi fesztivál légterét meghódítva kápráztatja el a közönséget. Légi-parádéjában az egyszerű dugóhúzók és spirálok csupán csak a kezdet. A többszörös bajnok pilóta, madarakat megszégyenítő manőverekkel szeli át az égboltot a fesztivál felett. A nappali programokat gazdagítja aCustom Bike Show, és a különleges relikviákat felvonultató Harley-Davidson Múzeum, valaminta legújabb Harley vasparipákat bemutató H-D Expo.

Aki pedig nem csak nézelődni szeretne, annak lehetősége lesz tesztvezetésre, hiszen érkezik a Harley-Davidson Tesztkamion,ahol 23 különböző modell közül választhatnak az érdeklődők.De saját motorral is érdemes lesz csatlakozni a vezetett túrákhoz és természetesen idén is megpróbálunk minden rekordot megdönteni a motoros felvonuláson. 20. Harley-Davidson Open Road Fest – 2019. június 5-9. Alsóörs – FeeltheFreedom!

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték