Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

ÉRKEZIK A KÉK KÖNYV-PROJEKT MAGYARUL
ÉRKEZIK A KÉK KÖNYV-PROJEKT MAGYARULAz elismert alkotók által megfilmesített valós történeteket hazánkban az EpicDrama vetíti. Itthon 2019. szeptember 19-én debütál majd az az UFO-k titkos kutatásával kapcsolatos drámasorozat, amely az Oscar- és Golden Globe-díjas rendező, Robert Zemeckis (ForrestGump, Vissza a jövőbe, Kapcsolat)producer, valamint öt kiváló rendezőnevéhez fűződik. A kék könyv-projekt (Project BlueBook) a tudomány és a rejtély ötvözésével egyszerre törekszik a nézők kíváncsiságának felkeltésére, ugyanakkor tudásvágyának kielégítésére.

Maga a Project BlueBook egy nagyrészben titkosított amerikai projekt volt, amely az '50-es, '60-as évek égi jelenségeinek, azonosítatlan repülő tárgyainak kivizsgálására szakosodott - azaz az amerikai légierő nyomozásai az UFO-kkal kapcsolatban a hidegháború és az alakuló atomkorszak idején. Az aktákat, amelyeket a sorozat feldolgoz, nemrégiben hozták nyilvánosságra, megannyi álhírt és konspirációt elindítva. A KÉK KÖNYV-PROJEKTDOKUMENTÁLT ESEMÉNYEKRE ÉPÜL, A KOR SZELLEMÉT JÓL ELKAPVA, HITELES MÓDON DOLGOZZA FEL A TÖRTÉNTEKET,és ez hamar közkedvelt sorozattá tette Amerikában. Olyannyira, hogy az alkotók már a második évad forgatásába is belevágtak.

A sorozat két kulcsszínészeAidenGillen(Trónok harca) és Michael Malarkey(Vámpírnaplók). Az események feldolgozását Dr. J. Allen Hynek (őt alakítja AidenGillen) egyetemi professzor saját története inspirálta – az Amerikai Egyesült Államok légierejének vezérkara őt kérte fel a titkos projekt vezetésére. Az évek során többezer misztikus esetettártak fel,de a mai napig maradt még 700 megoldatlan. Az egyes epizódok egy-egy aktuális ügy dossziéjából indulnak, és fényt derítenek olyanvalós eseményekre, mint a Flatwood-i szörny legendája (aki Nyugat-Virginiában okozott kellemetlenségeket), a GormanDogfight légiharc (egy pilóta égi csatája egy fényes jelenséggel), a Lubbock-i fények Texasban, vagy a két tapasztalt pilóta,Chiles és Whitted UFO-találkozása (egy szárny nélküli narancsvörös objektummal) Montgomery felett.

A DRÁMASOROZAT RENDEZŐI GÁRDÁJA IS PARÁDÉS, TELE CANNES-I, CANADAI, TORONTOI, EMMY, BAFTA, SŐT OSCAR ÉS MÉG SZÁMOS MÁS FILMDÍJ NYERTESÉVEL, KÖZTÜK ROBERT STROMBERGGEL ÉS PETE TRAVISSZEL. Az első évad 10 részéből mindegyikük 2-2-őt rendezett. A színészek további listájában,például két tábornoki szerepben megtalálhatjukNealMcDonough(A holnap legendái, Különvélemény) ésMichael Harney(Túlélni a női börtönt, Csillag születik) nevét. Dr. J. Allen Hynek feleségét, Mimit Laura Mennell(Whatchmen: Az őrzők, Alfák) testesíti meg. Lopakodó bájával szintén kiemelkedikaz elegáns, magabiztos és szemet gyönyörködtető KseniaSolo(Fekete hattyú, Elveszett lány) alakítása.

A várhatóan lenyűgöző, de mindenképpen feltáró sci-fi drámasorozat Magyarországon az EpicDrama csatornán lesz elérhető, szeptember 19-től csütörtökönként 21 órától.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték