Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Vasúti utazási kupon, utazz olcsóbban
Vasúti utazási kupon, utazz olcsóbbanA 2019. augusztus 28 – 31. között az Újszegedi Partfürdőn megrendezett Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre vonattal érkezők, belépőjeggyel rendelkezők részére Utazási kupon akciót biztosítunk a rendezvény ideje alatt. A SZIN helyszíne: Szeged, Partfürdő. SZIN időpontja: 2019. augusztus 28-31. A rendezvény helyszínén MÁV-START Információs pont működik. MÁV-START UTAZÁSI KUPON (TOVÁBBIAKBAN: UTAZÁSI KUPON) KIADÁSA
Az Utazási kupon kiadása a rendezvény helyszínén és idején a MÁV-START Információs pontnál történik a 4.1. pontban leírtak szerint, valamint Szeged állomás Ügyfélszolgálati irodájában igényelhető 2019. augusztus 28. és 2019. szeptember 1. között 7:00-től 17:00 óráig.

Az Utazási kupon kiadásának feltétele: Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra/állomásról szóló egy úti vagy menettérti menetjegy, kerékpárjegy, felárbizonylat, amely érvénytartamának legalább 1 napja egybeesik a SZIN valamelyik napjával, az egy úti vagy menettérti menetjegyen feltüntetett díjszabási távolság 100 km vagy annál nagyobb (csak MÁV-START távolságot lehet figyelembe venni, az akcióban a GYSEV Zrt. nem vesz részt),
az Utazási kupont igénylő személy rendelkezik érvényes SZIN belépőjeggyel. A 100 km-nél nagyobb távolságra szóló vasúti menetjegy, kerékpárjegy alapján – ha a menetjegy, kerékpárjegy a fenti feltételeknek megfelel – minden megkezdett 100 km-re 1 db 100 Ft értékű Utazási kupon adható ki. Menettérti jegy esetén az oda- és visszaúti díjszabási km távolságot össze kell adni, az így kapott km érték alapján kerül kiadásra az Utazási kupon. Utazási kupon 100 km-nél kisebb távolságra szóló egy úti menetjegyre nem adható ki.

Annak az utasnak, aki a feltételeknek megfelelő menetjeggyel és kerékpárjeggyel is rendelkezik, annak mindkét jogcímen ki kell adni az Utazási kupon-t. Felár bizonylatonként további 1 db 100 Ft értékű Utazási kupon adható ki. Az Utazási kupon utólag, a fent megadott időponton és helyszínen túl nem igényelhető. Utazási kupon beváltása: Az Utazási kupon az általános szabályok szerint a rajta bélyegzővel megjelölt napig használható fel menetjegyváltáshoz a MÁV-START Zrt. belföldi személypénztáraiban az Utazási kupon hátoldalán feltüntetett feltételekkel. A vasút az Utazási kupon kiadását, illetve az Utazási kupon ellenében váltott menetjegyen feltünteti a kiadott/átvett Utazási kupon értékét. Az Utazási kupon készpénzre nem váltható. Annak a fel nem használt, vagy részben felhasznált menetjegynek, kerékpárjegynek, felár bizonylatnak a visszaváltása esetén, amelyre Utazási kupon került kiadásra, a rajta feltüntetett Utazási kupont a vasút részére vissza kell adni. Ennek hiányában az Utazási kupon értéke a visszatérítendő összegből levonásra kerül.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték