Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

BALKÁNI RITMUSOK ÉS MOTORZÚGÁS A BALATON PARTJÁN
BALKÁNI RITMUSOK ÉS MOTORZÚGÁS A BALATON PARTJÁNNemsokára ismét dübörögnek Alsóörsön a már jól ismert motorhangok, számos külföldi és hazai banda koncertjével kísérve. A 2014-es zenei programban többek között helyet kapott a Boban és Marko Markovic Orchestra, a Paddy and the Rats, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Magic Cats Rockabilly Trio és a The Silver Shine.

A fesztivál egyik kiemelt fellépője a Boban és Marko Markovic Orchestra. Az örömzenét játszó csapat neve nem csak hazánkban, de egész Európában és a világ szinte minden részén ismerősen cseng. Elmondásuk szerint mindig pozitív élményeket adnak a közönségnek bárhol lépjenek is fel a világon. Apa és fia mindketten szeretik a fellépésekkel járó utazást is. „Imádom a fesztiválokat, és hogy édesapámmal bejárhatjuk a világot. Kisgyerekként, mikor hetekre-hónapokra elutazott, mindig azt kívántam, bárcsak én is vele mehetnék, új embereket ismerhetnék meg. A Boban és Marko Markovic Orchestra-val ez most sikerült”– árulta el Marko Markovic, aki már 14 éves kora óta, – több, mint egy évtizede – zenél együtt apjával. „Az igazi muzsikáról sok helyről leshetünk el trükköket, de a rengeteg gyakorlás és az elhivatottság is feltétlen szükséges. Én azonban abban hiszek, hogy ez mind nem elegendő, ha nincs meg a zenészben az „istenadta tehetség”. Nagyon várjuk a balatoni fellépést, és a találkozást a magyar közönséggel.” – tette hozzá Boban.

Az alsóörsi fesztivál visszatérő fellépői a Paddy and the Rats és Ganxsta Zolee is.

„A Harley-s bulihoz mindig csak jó emlékeink fűződnek és mindig nagyon jó hangulatban telnek a koncertjeink. Amiért ezt a szakmát választottuk, az az életünk is egyben: a zene, a szabadság és a féktelenség. Szerintem ez tökéletesen passzol az Open Road hangulatához.” – nyilatkozta Paddy.

„Idén nyárra is hatalmas partit és zúzást ígérhetünk. Nagyon örülünk, hogy Magyarországon ismét életre kelt az a stílus, amit képviselünk, és a fesztivál közönség imádja a koncertjeinket. Az meg, hogy mindezt a Balaton parton, ennyi gyönyörű motor mellett élhetjük át, csak hab a tortán” – mondta Ganxsta Zolee.

A „vasak” mellett, az Open Roadra jellemzően, mindenki megtalálja a saját ízlése szerinti zenei csemegét, hiszen a legendás Bonnie Tyler és a trombitavirtuózok mellett, hazai zenészek hosszú sora színesíti a fesztivál repertoárját: Hooligans EDDA, Ossian, AB/CD, Aurora, Blues Company, Balkán Fanatik, Deák Bill Gyula, Kiss Forever Band, Tóth Gabi, Ütember’s, Zorall és még sokan mások.

… mert mindenkiben van egy kis Harley!
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték