Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

DIÁKNAPOK 2014!
DIÁKNAPOK 2014!Végre elérkezett az, amire kicsivel több, mint egy éve vártunk: újra hallgatói napok az NYME SEK udvarán. Idén az előző éveknél jóval több előadóval találkozhattok esténként a sátorban, napközben viszont a már hagyományosnak számító diákrektor vetélkedők zajlanak. A nevezés már életbe lépet és hamarosan- reményeink szerint, és ahogy az elmúlt években is- számos hallgatói csapat méretteti meg magát többek között a „libadress” és a parasztolimpia versenyén, hogy aztán a legügyesebb, legötletesebb társaság kiemelkedő képviselője egy évig viselhesse a diákrektori címet és köszöntse az elsős hallgatókat a számban következő gólyabálon.
A HÖK idén is azon dolgozott, hogy a hallgatók kéréseinek eleget tegyen a rendezvény fellépőit is tekintve. Így az előzetes kérdőíves felmérést követően „némi” szervezés után olyan repertoárt állított össze, hogy minden stílus, sőt korosztály szimpátiáját elnyerje. A május 13. és 16. között megrendezésre kerülő Diáknapok 2014. változatos fellépőkkel vár benneteket esténként. A buli éjfél után pedig az egyetemi a Clubban folytatódik majd, ahogy azt megszokhattátok. A fellépők a hazai zenei élet széleskörű skálájáról érkeznek. Lesz itt raggae, regge, hip-hap, rap, rock, pop, disco, retro, minden, ami csak kell. Az elmúlt időszakban már sokan izgatottan várták a közösségi oldal portálján hétről hétre felbukkanó neveket.
Szombathely legnagyobb zenei fesztiválja:

Piramis (Závodi János-Köves Miklós-Gallai Péter-Csoki-Vörös Gábor) - Ganxsta Zolee és a Kartel - Belga - Copy Con - Kozmix - Kerozin - Groovhouse- Hősök - Sub bass Monster
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték