Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

DIÁKNAPOK 2014!
DIÁKNAPOK 2014!Végre elérkezett az, amire kicsivel több, mint egy éve vártunk: újra hallgatói napok az NYME SEK udvarán. Idén az előző éveknél jóval több előadóval találkozhattok esténként a sátorban, napközben viszont a már hagyományosnak számító diákrektor vetélkedők zajlanak. A nevezés már életbe lépet és hamarosan- reményeink szerint, és ahogy az elmúlt években is- számos hallgatói csapat méretteti meg magát többek között a „libadress” és a parasztolimpia versenyén, hogy aztán a legügyesebb, legötletesebb társaság kiemelkedő képviselője egy évig viselhesse a diákrektori címet és köszöntse az elsős hallgatókat a számban következő gólyabálon.
A HÖK idén is azon dolgozott, hogy a hallgatók kéréseinek eleget tegyen a rendezvény fellépőit is tekintve. Így az előzetes kérdőíves felmérést követően „némi” szervezés után olyan repertoárt állított össze, hogy minden stílus, sőt korosztály szimpátiáját elnyerje. A május 13. és 16. között megrendezésre kerülő Diáknapok 2014. változatos fellépőkkel vár benneteket esténként. A buli éjfél után pedig az egyetemi a Clubban folytatódik majd, ahogy azt megszokhattátok. A fellépők a hazai zenei élet széleskörű skálájáról érkeznek. Lesz itt raggae, regge, hip-hap, rap, rock, pop, disco, retro, minden, ami csak kell. Az elmúlt időszakban már sokan izgatottan várták a közösségi oldal portálján hétről hétre felbukkanó neveket.
Szombathely legnagyobb zenei fesztiválja:

Piramis (Závodi János-Köves Miklós-Gallai Péter-Csoki-Vörös Gábor) - Ganxsta Zolee és a Kartel - Belga - Copy Con - Kozmix - Kerozin - Groovhouse- Hősök - Sub bass Monster
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték