Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

HA IGAZI ÉLMÉNY KELL- CAMPUS FESZTIVÁL
HA IGAZI ÉLMÉNY KELL- CAMPUS FESZTIVÁLIdén is az ország legkomfortosabb fesztiválja címet „pályázza” meg a debreceni Campus Fesztivál, amit ráadásul egy erős programkínálat tesz majd még biztosabbá. A Nagyerdei Stadion környezetének köszönhetően az Artisjus-díjas, kelet-magyarországi rendezvény, hazai viszonylatban a legszínvonalasabb fesztivál helyszín, ahol tavaly már több mint hetvenezren buliztak. A húszhektáros terület infrastrukturálisan jól felszerelt: a WC-k, mosdók, sétáló utak, és szökőkutak mellett, ott van a stadion látványos építménye benne a több mint ezer négyzetméteres egyedülálló buli-arénával, és a kulturális programok centruma, a fesztivál emblémájaként is ismert, frissen felújított 100 éves Víztorony is.

A programkínálat teljes, a markáns névsorban olyan ismert előadók szerepelnek, mint a brit drum and bass DJ és zenei producer Wilkinson, napjaink legambiciózusabb és legtöbbre hivatott dubstep zenekara a Modestep, nagyszabású koncertet ad Ákos, a Tankcsapda, és a Quimby, valamint a nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazz díva Caro Emerald, és a legenergikusabb brit zenekar az Enter Shikari is. A műfajában sokszínű és garantáltan igényes nyári élmény július 22-től kezdődik.

Általános információk

A Campus Fesztivál a legdinamikusabban fejlődő hazai fesztivál. 2008 óta Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja.Az elmúlt hét év alatt egy tizenöt ezres helyi rendezvényből hetvenezres, országos jelentőségű fesztivállá nőtte ki magát.

Az évről évre növekvő látogatói adatok mellett, a rendezvény sikerét több szakmai díj elnyerése is bizonyítja:

>2009-ben hivatalos városi nagyrendezvény rangot kapott;
>2014-ben az év könnyűzenei produkciója kategóriában elnyerte az Artisjus-díjat;
>2012-ben és 2014-ben a látogatók a legnépszerűbb debreceni rendezvénnyé választották meg.

Fesztiválhelyszín

A Nagyerdei Stadion és környezete korszerű, innovatív, esztétikus és változatos helyszínt biztosít a Campus Fesztivál számára.

Programkínálat

Színes és széles programkínálattal várjuk évről-évre a látogatókat. A teljes magyar könnyűzenei élvonal fellépett már a Campus Fesztiválon. Évről évre bővül a nemzetközi sztárok palettája, számos ismert világhírű zenész/együttes lépett már fel a Campus Fesztiválon: Apocalyptica // The Rasmus // Bob Sinclar // Parov Stelar // Dj Antoine // Wankelmut // The Asteroids Galaxy Tour stb.

A Campus Fesztivál programkínálatából nem hiányozhatnak a kultúra különböző szegmenseit képviselő fellépők sem: Kiss Ádám // Hadházi László // Galla Miklós // Beliczai Balázs // Kőhalmi Zoltán // közönség- és blogger találkozók // színházi előadások stb.

Időpont
2015. július 22-26.
Debrecen – Nagyerdő
campusfesztival.hu
facebook.com/campusfesztival

JEGYÁRAK
BÉRLET - négy napra
július 14-ig: 14.990 Ft
július 15-től és a helyszínen: 15.990 Ft
NAPIJEGY
csütörtökre, péntekre és szombatra július 14-ig: 5.990 Ft
július 15-től és a helyszínen: 6.990 Ft
NAPIJEGY szerdára (nulladik napra) 2.990 Ft

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték