Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Megadeth nélkül
Megadeth nélkülA FEZEN Fesztivál főszervezőjének levele Varga Zoltánhoz, a Rockmaraton Fesztivál főszervezőjéhez - egy olyan elmaradt koncertről, ahol jelen volt a zenekar.

Zoli Barátom!

Ott voltam pénteken, sokezred magammal és egy jófajta csapolt sörrel vártam a Megadeth bulit. Végre volt sofőröm és örültem a meghívásodnak. Gyanús volt, mikor buli előtt pár perccel rohant be érted a technikai vezető. Mondtam is a cimborámnak, hogy biztosan dráma van. Aztán kihajtott a Q7-es a backstage-ből, akkor már biztos voltam benne, hogy ebből nem lesz koncert. Aztán feljött a főhős és bemondta azt, amit nem illik olyankor már bemondani, amikor fent vannak a díszletek, megvolt a technikai beállás és lenyilatkozta a sajtónak, hogy egy kis csonttörés nem akadályozhatja meg A Megadeth zenekart a heavy metal-ban. A kolléganőmnek ki is csordult a könnye, de nekem is összeszorult a gyomrom. Egyrészt nagyon sajnáltalak Téged és azt a sok ezer embert, aki odament ennek a fasznak a koncertjére, másrészt önző is voltam, hiszen eszembe jutott, hogy mit csinálnék én ilyen helyzetben. Eszembe jutott, hogy ez az egész Kelet-közép Európai régió mennyire ki van szolgáltatva az ilyen allűröknek, hisztiknek. Mind a szervezők, de első sorban a közönség. Kíváncsi vagyok, hogy ezt pl. a Novarock-on meg merte –e volna tenni. Nyilván nem.

Végre lépett a Rockmaraton egy nagyon komoly szintet, hiszen ilyen line up-pal, amit idén összeraktatok, nem lehetett volna szégyent vallani. Mint, ahogy nem is vallottatok. Gratulálok mindenhez, én boldog voltam, hogy benne lehettem a Rockmaraton atmoszférájában, még, ha egy ilyen hisztis jenki meg is próbálta tönkretenni. Tönkretenni a rendezvényedet, az egész éves melódat és a részben miatta odazarándolkolt ezrek szabadságát, jókedvét, nem is beszélve arról, hogy sokaknak mennyire fáj ez a kiadás. Veled/veletek vagyunk! A FEZEN is és én is! Kitartás!
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték