Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
fezen

sziget

strandfesztivál

campus

szin

MTI

Vizsgálat a GYSEV-nél: Répcelak helyett Sárvárra ment a vonat
Vizsgálat a GYSEV-nél: Répcelak helyett Sárvárra ment a vonatBudapest, 2016. július 27., szerda (MTI) - Vizsgálatot indított a GYSEV, miután szerda reggel a Szombathelyről Budapestre tartó
Alpokalja Intercity Répcelak helyett Sárvárra futott be, a rossz irányba közlekedő vonat utasai pedig emiatt 70 perces késéssel jutottak el úti céljukhoz - közölte a nyugat.hu. A hírportál beszámolója szerint az útiránytól eltérő sárvári vasútállomáson az utasok nem hagyhatták el a szerelvényt, a kalauz fél óra várakozás után tájékoztatta őket arról, hogy technikai probléma adódott. Az IC végül visszaindult Porpácra, majd onnan már a megfelelő irányba folytatta az útját.

A történtekkel kapcsolatban az MTI megkeresésére a GYSEV Zrt. közleményt küldött, amely szerint a szerda reggel 6.50 perckor Szombathelyről Budapest irányába közlekedő 917-es számú InterCity vonatot Porpác állomáson helytelen irányba, Sárvár felé közlekedtették. A vonat Sárváron visszafordult, majd Porpáctól Csorna irányába közlekedett tovább. Az InterCity a téves útirány miatt mintegy 70 perces késéssel közlekedett. A GYSEV megkezdte az eset körülményeinek kivizsgálását. A cég a kellemetlenségekért az utasok elnézését kérte, és közölte azt is, hogy amennyiben a késés miatt az érintett utasok kártérítési igényt nyújtanak be, azt természetesen megtéríti a vasúttársaság.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték