Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Itt a Strand Fesztivál himnusza: Pixa & Stereo Palma feat. Wellhello - Balatoni nyár
Itt a Strand Fesztivál himnusza: Pixa & Stereo Palma feat. Wellhello - Balatoni nyárItt a Strand Fesztivál himnusza: Pixa & Stereo Palma feat. Wellhello - Balatoni nyár. Pixa, Náksi Attila (azaz Stereo Palma) és a Wellhello egy parádés, még sosem hallott Balatoni nyár verziót készített, amely egyben a Strand Fesztivál himnusza is lett. A dal a KFT együttes örökzöldjének 30 éves évfordulójára készült, és először a Strand Fesztiválon lesz élőben hallható. Először a két zenei mogulban, Náksiban és Pixában merült fel egy modernebb Balatoni nyár verzió igénye. A Balatoni nyár produkciót az előadók egy sikeres és trendi bandával tervezték elkészíteni: Megkerestünk pár hazai nagyágyút, de mivel a Wellhello tagjai országos és régi cimboráink, adta magát, hogy végül velük dolgozzunk együtt.

A Wellhello duója rögtön rápörgött az ötletre: Pixával régebben is szerettünk dolgozni, örültünk, hogy egy újabb projektben működhetünk együtt, plusz maga az apropó is tetszett, hogy az egyik kedvenc fesztiválunk himnuszát tolhatjuk meg az eredeti KFT dal 30. évfordulóján.

A nyári dalhoz egy látványos Balaton-parti videoklip is készült Miki357 rendezésében, akivel a tavalyi Késő márhoz készült videoklipben forgatott először a csapat. Miki357 Pixával és Vermes Orsival is dolgozott már együtt a Bulibáró projekten, amivel 2015 nyarán letarolták az internetet. Orsi a Balatoni nyár munkálataiban is részt vett, a klipben az executive producer szerepét látta el.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték