Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

A szegedi egyetemistáknak kedveskedik a Szegedi Ifjúsági Napok csapata
A szegedi egyetemistáknak kedveskedik a Szegedi Ifjúsági Napok csapataA szegedi egyetemistáknak kedveskedik a Szegedi Ifjúsági Napok csapata: az SZTE nappali tagozatos diákjai mától (április 14.) 12.990 Ft-os, kedvezményes áron juthatnak hozzá a SZIN bérletekhez. Az egyedülálló akció a ma kezdődő Szegedi Egyetemi Napokon debütál.
A Szegedi Tudományegyetem diákjai mindig is központi helyet foglaltak el a SZIN életében. Ők azok, akik megadják a fesztivál
lüktetését, tőlük lesz színes, vidám és olyannyira egyedi a Dél-Alföld legnagyobb zenei rendezvénye. Mi is voltunk egyetemisták, éppen ezért tudjuk, hogy néha nem árt egy kis anyagi besegítés.

Az SZTE nappali tagozatos hallgatóinak egy egyedülállóan kedvező, diák-pénztárcabarát bérlet árat biztosítunk – nyilatkozta Kolonics Erika főszervező, aki maga is a Szegedi Tudományegyetem falai között nőtt fel. Az akció a ma rajtoló Szegedi Egyetemi Napokon indul, a kedvezményes bérletek az első 3 napban a Hattyas-sori fesztiválon érhetőek el.

A rendezvényt követően a kedvezményes SZTE bérletek lelőhelyei 2016. június 30-ig:

JATE Klub - Szeged

TIK SZTE Ajándékbolt

A Szegedi Ifjúsági Napok környezettudatos szemléletmóddal, számtalan új helyszínnel és extravagáns programmal várja a szegedi egyetemistákat, augusztusban a hazai kedvencek mellett Szegeden ad koncertet Jasmine Thompson, a Dubioza Kolektiv, a Foreign Beggars, AronChupa és a Milk and Sugar is.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték