Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

A Szegedi Tudományegyetem idén is kiköltözik a SZIN-re!
A Szegedi Tudományegyetem idén is kiköltözik a SZIN-re!A fesztiválra az egyetemisták augusztus 14-én még vásárolhatnak kedvezményes árú bérletet. A fiatalokat fogorvosi szűrés, játék, kvíz, sportprogramok, pályaorientációs teszt, ígéretfa várja a Szegedi Ifjúsági Napokon, az SZTE Egyetemi Negyedben, közvetlenül a JATE-Burn sátor mellett. A Bölcsészettudományi Kar a kari HÖK-kel együtt személyiség- és műveltségi teszttel várja a látogatókat, és lesz BTK filmklub is. Az egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ önismereti tesztekkel és beszélgetésekkel várja a hallgatókat, akik öt alkalmas ingyenes tanácsadáson is részt vehetnek.

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár játékában lesz könyvtárépítő jegna és memóriajáték irodalmi Nobel-díjasokkal, valamint könyves origami.
A SZIN-ről sugározza adását a Szegedi Egyetemi Rádió (SZER), és jelen lesz az Aquarius SZTE Motorsport, azaz a Szegedi Tudományegyetem formula student csapata is jelen lesz. A Welcome Camp – Összegyetemi gólyatábor standjánál számtalan nyeremény talál gazdára, sőt a legszerencsésebbek fesztiválbérletet is nyerhetnek.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték