Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Soltész: küzdeni kell, hogy ne térjenek vissza a 20. század gyalázataiSopron, 2017. január 19., csütörtök (MTI) - Küzdeni kell azért, hogy ne térjenek vissza a 20. század gyalázatai - hangsúlyozta az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár csütörtökön Sopronban, a magyarországi németek elűzetésének emléknapján.
KultúraBudapest, 2017. január 19., csütörtök (MTI) - A koronázásról és koronázási kincseinkről szóló filmvetítéssel, kiállítással és előadással is várja az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Múzeum vasárnap, a magyar kultúra napján.
Influenza - OEK: egy hét alatt megduplázódott a betegek számaBudapest, 2017. január 18., szerda (MTI) - Terjed a járvány, az előző héthez képest kétszeresére emelkedett az influenzás panaszok miatt orvoshoz fordulók száma - közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) szerdán. Az influenzás megbetegedések halmozódása miatt országszerte több mint harminc egészségügyi intézményt érintően van érvényben teljes vagy részleges látogatási tilalom.
NFM: zöld lámpát kapott a vasúti BorostyánútBudapest, 2017. január 18., szerda (MTI) - Zöld lámpát kapott a vasúti Borostyánút kialakítása, ezzel Magyarország erősíti pozícióját az észak-déli közlekedési tengelyen - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerdán az MTI-vel.
Élő tv-sportközvetítések - Szerda, csütörtökBudapest, 2017. január 18., szerda (MTI) - A szerdai és csütörtöki élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

január 18., szerda:

Digisport 2
17.55: Kosárlabda, női Euroliga, UNIQA Sopron-Jekatyerinburg
A magyar kultúra napja - Programok Győr-Moson-Sopron megyébenGyőr, 2017. január 18., szerda (MTI) - A győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum január 22-ig minden napra kínál programot a magyar kultúra hete rendezvényük keretében, a győri, a soproni és a mosonmagyaróvári önkormányzatok is ünneplik a magyar kultúra napját.
Női kosárlabda Euroliga - Soproni vereség a címvédő JekatyerinburgtólSopron, 2017. január 18., szerda (MTI) - A Sopron hazai pályán 26 ponttal kikapott a címvédő orosz Jekatyerinburgtól szerdán a női kosárlabda Euroliga B csoportjának kilencedik fordulójában.
A magyar kultúra napja - Változatos programok Csongrád megyébenSzeged, 2017. január 17., kedd (MTI) - Változatos programokkal, kiállításokkal, irodalmi rendezvényekkel, koncertekkel, elismerések átadásával köszöntik a magyar kultúra napját Csongrád megyében.
Élő tv-sportközvetítések - Kedd, szerdaBudapest, 2017. január 17., kedd (MTI) - A keddi és szerdai élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

január 18., szerda:

Digisport 2

17.55: Kosárlabda, női Euroliga, UNIQA Sopron-Jekatyerinburg
Drogterjesztő hálózatot számoltak fel Nógrád megyébenSalgótarján, 2017. január 17., kedd (MTI) - Kábítószerrel és pszichoaktív anyaggal kereskedő csoportot számoltak fel Nógrád megyében; 14 embert fogtak el, a rajtaütést csaknem féléves nyomozás előzte meg - a részleteket sajtótájékoztatón ismertették kedden Salgótarjánban.
Mintegy 3,5 milliárd forintból újulhat meg az MTA Kísérleti Orvostudományi KutatóintézetBudapest, 2017. január 17., kedd (MTI) - Mintegy 3,5 milliárd forintos kormányzati támogatásból kaphat új épületet az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézete (MTA KOKI) - jelentette be Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke a frissen átadott Humán Tudományok Kutatóházában kedden Budapesten. Kiemelte azt is: tervezik az MTA fővárosi székházának felújítását is.
Szvorák Katalin és Huszti Péter kapja idén a Madách-díjatSalgótarján, 2017. január 17., kedd (MTI) - Madách Imrére emlékeznek pénteken Balassagyarmaton. A Nógrád megyei ünnepségen adják át a Madách-díjakat Szvorák Katalin népdalénekesnek és Huszti Péter színművésznek.
Rockmaraton 2017: újabb 4 nemzetközi névvel bővülünk!Négy külföldi zenekart jelentünk ma be – mostantól hetente érkeznek az újabb nevek, február elejére összeáll a Rockmaraton teljes programja.
A The Offspring a FEZEN-enA kaliforniai sikercsapat, a The Offspring is Székesfehérvárra érkezik augusztusban. Alice Cooper, Wellhello, Saxon, Halott Pénz, Blind Guardian, Ignite, Ossian és Therion mellé érkeznek Dexter Hollandék. De a huszadik jubileumi FEZEN fesztivál névsora még koránt sem teljes…
Influenza - Újabb kórházi osztályokon vezettek be látogatási tilalmatBudapest, 2017. január 16., hétfő (MTI) - Hétfőn újabb kórházi osztályokon rendeltek el látogatási tilalmat az influenzás megbetegedések miatt, több intézmény pedig jelezte, hogy kedden vezetnek be korlátozó intézkedést.