Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Férfi kosárlabda NB I - Sima körmendi sikerBudapest, 2018. október 20., szombat (MTI) - A Körmend magabiztosan verte a vendég Sopront a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.
Női kosárlabda NB I - Simán nyert a Sopron és a SzekszárdBudapest, 2018. október 20., szombat (MTI) - A legutóbbi két döntős, a címvédő Sopron és a Szekszárd is magabiztosan győzött szombaton a női kosárlabda NB I-ben.
Szálló por - Továbbra is sok helyen magas a légszennyezettségBudapest, 2018. október 20., szombat (MTI) - Továbbra is számos településen magas a légszennyezettség a szálló por (PM10) miatt.
Megemlékezés és elismerések átadása nemzeti ünnepünk alkalmábólOktóber 19-én az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére ünnepi állománygyűlést tartottunk igazgatóságunkon. A Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel közös rendezvénnyel tisztelgett az állomány a 62 évvel ezelőtt történtek emléke előtt.
Gyakorlat az ÖrdögsziklánálOktóber 18-án a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat gyakorlatot tartott a soproni hivatásos tűzoltóknak Sopronban az Ördögsziklánál, ahol a tűzoltók a magasból mentést gyakorolták. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
SÁTRAT BONTOTTEgy járműszerelvény borította fel a sátorvázat Győrben. (police.hu)


Tegnap TörténtA győri járőrök 2018. október 18-án 11 óra 50 perckor egy 30 éves helyi lakost igazoltattak. Az intézkedők megállapították, hogy a Győri Rendőrkapitányság az ellenőrzött körözését rendelte el. A 30 éves férfit a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. (police.hu)
2018. ÉVI RENDŐR ORSZÁGOS SZOLGÁLATI PISZTOLY LŐVERSENYRavazdon mérték össze tudásukat a rendőrök. (police.hu)
Révész Máriusz: évente húszmilliárd forint fordítható kerékpárút építésreEger, Poroszló, 2018. október 19., péntek (MTI) - Az elkövetkező időszakban évente körülbelül húszmilliárd forint fordítható kerékpárút-építésre és fejlesztésre - mondta az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos Egerben pénteken.
ÖSSZEÜTKÖZTEKNem adott elsőbbséget a sofőr Mosonmagyaróváron. (police.hu)
ÖKÖLLEL ÜTÖTTEEgy közlekedési szituáció békés tisztázása helyett betörte a szélvédőt egy 27 éves férfi Győrben. (police.hu)
ITTAS VEZETÉS A GYANÚNyolc sofőr esetében mutatott pozitív értéket az alkoholteszter Győr-Moson-Sopron megye területén. (police.hu)
BALESETI ÖSSZESÍTŐA Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén október 13.-án kilenc anyagi kárral és két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. (police.hu)
MEGSZÚRTA KUTYÁJÁTA győri rendőrök állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy rábapatonai férfit. (police.hu)
Felújították a Zeneakadémia egyedülálló orgonájátBudapest, 2018. október 16., kedd (MTI, fotó: prokultura.hu) - Felújították és eredeti helyére visszaállították a Zeneakadémia egyedülálló orgonáját, amelyet 1967 óta nem hallhatott a közönség. A különleges hangszert ünnepi koncerten avatják fel október 22-én, Liszt Ferenc születésnapján - mondta el Vigh Andrea, az intézmény rektora az MTI-nek.